Ele sunt marile iubiri ale celebrului Celil Nalçakan, actorul care joacă rolul Akif în serialul Totul pentru familia mea! Iată imaginea unei familii fericite

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 apr 2023, 14:17
Foto(5)

Ele sunt și vor rămâne cele mai iubite și importante femei din viața renumitului Celil Nalçakan, actorul care interpretează rolul Akif Atakul în serialul Totul pentru familia mea. Iată un tablou emoționant de familie!

Actorul și cântărețul Celil Nalçakan face parte din generația de aur a cinematografiei turcești și a cucerit publicul încă de la debut cu talentul și carisma sa uluitoare. În cei peste 16 ani de activitate pe platourile de filmare chipeșul actor a cucerit publicul din Turcia și de peste hotare cu multe roluri magistral interpretate și cu pasiunea nebună pe care o dovedit-o în fiecare proiect în parte.

Chiar dacă inițial a intenționat să devină geolog, la sfatul familiei sale, treptat Celil a realizat că nu poate să renunțe la marea lui pasiune pentru actorie și pentru muzică și în cele din urmă s-a reorientat către Facultatea de Teatru pe care a absolvit-o cu succes. În prezent este considerat unul dintre cei mai apreciați actori și cântăreți ai Turciei și este admirat de publicul larg. Dincolo de profesie, Celil Nalçakan este un familist convins deoarece își adoră familia și petrece mult timp în compania persoanelor dragi din viața lui.

Ele sunt marile iubiri ale celebrului Celil Nalçakan, actorul care joacă rolul Akif în serialul Totul pentru familia mea

Celil Nalçakan are 44 de ani și provine din orașul Sivas, Turcia, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă alături de sora lui mai mică. Deși a visat încă din copilărie să devină un actor celebru, peste ani, după terminarea liceului, tânărul Celil s-a înscris la Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Cumhuriyet din Sivas.

Dar pe parcurs a realizat faptul că nu va putea profesa în domeniul ingineriei și s-a reorientat către Facultatea de Teatru în cadrul aceleași universități, pe care a încheiat-o cu brio, reușind astfel să își îndeplinească marele vis de a deveni actor cu drepturi depline. Însă nu a renunțat nici la cea de-a doua mare pasiune, muzică și a continuat să înregistreze piese muzicale în propriul studio, iar peste ani și-a înființat o trupă de muzică pop-rock.

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție neașteptată alături de una dintre cele mai frumoase colege de platou! Iată cum au fost surprinși Evrim Doğan și Celil Nalçakan, în spatele camerelor de filmat!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La scurtă vreme de la absolvirea Facultății de Teatru, Celil Nalçakan a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Sivas, unde la un moment dat a fost remarcat pentru talentul lui și a fost

cooptat în primul proiect de televiziune, mai precis în producția Sila, în care a jucat un prim rol secundar, care i-a deschis calea către carieră strălucită de astăzi. Au urmat multe roluri jucate magistral în seriale și filme de excepție, care i-au adus mari succese și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori ai Turciei.

Dincolo de carieră fulminantă, Celil Nalçakan s-a declarat mereu un familist convins deoarece a fost înconjurat de dragostea părinților săi și a surorii sale, pe care îi adoră.

Celebrul actor petrece mult timp în compania familiei sale și are o relație specială mai ales cu mama și cu sora lui, Esranur.

Citește și: Nebahat și Akif din serialul Totul pentru familia mea, surprinși în ipostaze neașteptate! Iată cum au fost fotografiați renumiții actori Simge Selçuk și Celil Nalçakan, în spatele camerelor de filmat, chiar pe platourile de filmare!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.