Ele sunt papusile Barbie ale internetului. Ai vrea sa arati asa? FOTO + VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:53

Fete tinere devin rapid vedete pe internet nu din cauza vocii pe care o au sau a felului in care danseaza, ci pentru ca seamana izbitor cu o papusa vie.

Uitandu-se la camera cu ochii mari, cu buzele perfecte si cu un ten asemanator portelanului, Dakota Rose a fost asemanata unei papusi Barbie.

 

Cunoscuta sub numele de Kota Koti, tanara fata a uimit lumea cu clipurile ei de pe YouTube in care da sfaturi legate de moda si frumusete.

 

In majoritatea filmuletelor ea nu vorbeste ci pune subtitrari in care explica privitorilor cum sa foloseasca diverse cosmetice, sa incerce noi frizuri sau sa tina pasul cu moda.

 

 

Se spune ca Dakota este in special populara in Asia deoarece stilul ei pare inspirat de cultura anime din Japonia, in care ochii foarte mari si parul lung si drept sunt elemente cheie.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Se

stiu putine lucruri despre tanara insa se presupune ca are intre 16 si 18 ani si traieste pe coasta de vest a Americii. In ciuda succesului sau, unii critici sustin ca ea incurajeaza sexualitatea in randul minorilor.

 

O alta Barbie a internetului este Venus Palermo, cunoscuta ca si Venus Angelic. Tanara in varsta de 15 ani ofera sfaturi despre cum sa arati ca o papusa vie.

 

Dupa ce a petrecut cativa ani in Japonia, unde a facut o pasiune pentru cultura anime, ea s-a reintors la Londra hotarata sa faca schimbari radicale asupra

propriei imagini. Acum fata are 78 de clipuri pe pagina ei oficiala de YouTube, in care prezinta sfaturi legate de machiaj, ingrijirea unghiilor si dans. Pagina ei de Facebook are peste 13.000 de fani.

 

O alta reprezentanta a curentului Barbie este Naoko Kamijyo. Adolescenta se trezeste in fiecare zi la cinci dimineata si petrece cel putin doua ore aplicandu-si gene false, extensii de par, fond de ten si alte produse cosmetice pentru a arata ca o papusa Barbie.

 

 

Desi trendul de a arata ca o papusa Barbie este in crestere la nivel global abia acum, in Japonia el este deja o traditie.