Elena Basescu s-a cumintit? Uite ce a facut de ziua ei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 11:25

Un divort, o fiica de presedinte si o fiica de vedeta tv.

 Asta v-am pregait in cele ce urmeaza! Care este cuplul car-si spune adio dupa 10 ani de relatie si un copil,,, aflam in cele ce urmeaza. 

De cand a facut-o taticul europarlamentar, Elenei Basescu pare sa-i mai fi venit mintea la cap. A abandonat cluburile de fitza din Bucuresti si cafenelele cu ifose din Dorobanti, iar acum isi petrece timpul la Parlamentul European… acolo unde dezbate legi si citeste cat este ziua de lunga despre una si alta.
Toate foarte importante! Fiica cea mai mica a Presedintelui a implinit zilele trecute 32 de ani, insa nu a dat vreo petrecere de pomina. Elena si-a celebrat ziua… prin munca, la Bruxelles! A fost sunata de parintii ei inca de dimineata, iar colegii de suferinta din Parlament i-au adus flori si i-au urat “La multi ani!”. Cam atat??! Ne surprinde,…insa ne place!!!


Unul dintre cele mai longevive si mai discrete cupluri din showbiz, Jorge si Alina di-vor-teaza! Dupa o casnicie care a durat 5 ani de zile, artistul a decis ca este bine sa se separe de nevasta
lui, cea alaturi de care are o fetita de trei ani, pe nume Carina Maria. Se pare ca lucrurile nu mai mergeau asa cum trebuie intre ei de ani buni, iar tentativele de reimpacare au fost sortite esecului. Atat Jorge, cat si Alina nu par sa sufere, caci daca e sa ne luam dupa ce scrie presa tabloida, ambii si-ar fi refacut deja viata amoroasa! Semn ca divortul nu mai doare si a ajuns doar o formalitate.
Astfel de povesti, care contrazic ipoteza iubirilor nemuritoare... nu ne plac!

Pentru prima data dupa nastere... Simona Patruleasa ne-o prezinta pe...Ingrid Maria Lucia, fetita ei in varsta de doar 7 luni. Cele doua au pozat timp de sase ore pentru numarul din mai al revistei Unica! Micuta s-a comportat precum un model profesionist, in fata camerelor de fotografiat. ,,Nu cred ca am lasat-o vreun moment singura. Suntem cam exagerati, toata lumea zice asta; ea doarme cu noi in pat.
De cand s-a nascut Ingrid, nu mai avem timp pentru nimic altceva, nu mai am timp pentru mine. Dupa ce am nascut-o, timp de o luna si jumatate, doua nu stiu daca am iesit de cinci ori din camera. Mama imi aducea sa mananc, nu puteam sa ma desprind de fetita.", a declarat Simona. Micuta Ingrid este o scumpete cu ochii albastri de care ne-am indragostit pe loc. Ne placeE!!!




 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.