Elena Basescu si-a dus fetita proaspat nascuta acasa!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:26

Elena Basescu si Bogdan Ionescu isi intra cu adevarat in rolul de parinti.

 Azi au plecat acasa cu micuta Sofia Anais. Imaginea a fost aceea a unei familii perfecte. Proaspata mamica radia din cap pana-n picioare. Imbracata cu o rochita de voal inflorata, machiata discret, Elena Basescu isi tinea cu mandrie bebelusul in brate. Langa ea, tatal protector avea grija de cele doua minuni ale sale.

Momentul externarii a fost atent pregatit de familie, dar si de firma de paza a spitalului.
Cum evenimentul este unic in viata oricui, bunicii nu au intarziat sa apara.

Cum nu se intampla in fiecare zi ca o fiica de presedinte sa aduca pe lume un copil, tot romanul care avea treaba pe la spital a ramas gura casca, doar doar o vedea pentru o clipa intaia nepotica a tarii!

Vigilenta a atins cote maxime! Bodyguarzii au impanzit iesirea spitalului universitar, nu care cumva nepotica sau fiica presedintelui sa fie deranjate la prima iesire in lume! Dar micuta Sofia Anais dormea in bratele mamei, ca si cand nimeni altcineva nu ar fi existat
in preajma.

Si pentru ca bunicul este presedinte, masina in care s-au urcat familia Ionescu Basescu a fost escortata pana acasa!

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au vrut ca toata lumea sa simta momentul special prin care au trecut. Asa ca au oferit jurnalistilor care au pazit vreme de trei zile spitalul, un tort pe care scria Sofia Anais!