Elena Cârstea, bolnavă! Anunț îngrijorător: "Am rămas fără dinți... cu tot Covidul"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 02:20
Elena Cârstea

Îndrăgita cântăreață Elena Cârstea a anunțat pe Facebook că s-a îmbolnăvit în pandemie.

Elena Cârstea va împlini 59 de ani mâine. Cântăreața, care s-a stabilit în Statele Unite și lucrează acum ca agent imobiliar, a dezvăluit că s-a îmbolnăvit în timpul pandemiei de Covid-19. 

„Sunt la munca de jos, am rămas fără dinți, de unde și vorba românească ****te-n dinți. M-am distrat zilele astea cu tot Covidul și nu pot să vorbesc pentru că m-am pregătit de niște implanturi și m-au chinuit ăștia ca pe hoții de cai.

Mi-au făcut ei niște dinți, dar zici că sunt Sean Connery când vorbesc.Am fost puțin bolnăvioară lunile astea, dar nu a fost nimic grav și acum sunt la serviciu, pentru două ore, la o casă interesantă, dar este loc și de mai bine. Acum, cu frumusețea mai ca la gară. Nu știu când mai ajung în țară, cu drumurile astea, e complicat pentru toată lumea. Nu știu ce mai este în România, nici nu am apucat să mai urmăresc, dar sper să fiți bine”, a transmis cântăreața într-un live pe Facebook.

Elena Cârstea și-a început serios cariera de artist muzical la numai 16 ani, atunci când a fondat grupul "Trandafirii negri", alături de un alt îndrăgit artist de la noi, regretatul Ioan Gyuri Pascu. Anterior, Elena Cârstea cântase alături de sora ei în mai multe formații muzicale școlare. În anul 1981, Elena Cârstea a absolvit liceul de artă din Sibiu.

De-a lungul carierei, Elena Cârstea a primit numeroase premii pentru activitatea din muzică.

A colaborat cu Petre Geambașu, tatăl lui Călin Geambașu, și cu grupul acestuia, Star 2000, cu care a efectuat un turneu în Emiratele Arabe Unite. Din anul 1990, Elena Cârstea a efectuat mai multe turnee în străinătate, în SUA, Germania, Canada și Marea Britanie.

Elena Cârstea a fost decorată în anul 2004 de către președintele României de la acea vreme, Ion Iliescu, cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria B- "Muzică", „pentru contribuțiile deosebite în activitatea artistică și culturală din țara noastră, pentru promovarea civilizației și istoriei românești”.

Elena Cârstea, grav bolnavă

Elena Cârstea s-a confruntat în anii trecuți cu o afecțiune extrem de gravă. A fost vorba despre un anevrism cerebral, pentru care a fost operată.

Elena Cârstea a fost diagnosticată cu această afecțiune în iulie 2009, dar operația nu a fost efectuată imediat, ci a fost amânată de câteva ori din pricina unor complicații la nivelul tiroidei, ce nu permiteau înlăturarea anevrismului.

În cele din urmă operația a fost un succes. Operația a costat circa 100.000 de euro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După operație, Elena Cârstea a participat la Selecția Națională pentru Eurovision, în 2013, cu piesa "Spinning", scrisă de ea, în timp ce melodia a fost compusă de Cristian Faur.

Elena Cârstea nu a obținut nominalizarea pentru concurs.

De mai mulți ani, Elena Cârstea s-a stabilit în Statele Unite. Ea este căsătorită că un cetățean american. 

Probabil cel mai cunoscut șlagăr al Elenei Cârstea este "Nu sunt perfectă", o piesă care a avut un succes uriaș la noi în țară.

Citeste si: Elena Carstea, la un pas de a se SUFOCA IN DIRECT, in timp ce canta

 

 

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.