Elena Carstea: "Trebuie sa terminam cu toate pi...macele de la Eurovision si de prin ziare'"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 22:35

Elena Carstea a fost invitata de onoare a emisiunii WWbiz din aceasta seara une a dezvaluit cateva detalii despre viata ei din America si despre planurile pe care le are in viitor.

 Elena Carstea a povestit, printre altele, ca e siderata de indecenta de care dau dovada femeile care apar prin ziare in Romania. Parca ar fi niste site-uri porno la felul cum sunt imbracate si la atitudine, nu mai vorbim de cele care apar pe scena.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/elena2-4e35de4418350f7e0b0dda7f61c79ecf.jpg
Artista a povestit ca in America nici nu se pune problema de asa ceva, mai ales ca la un moment dat, acolo cineva i-a spus in momentul in care s euita pe un site din Romania, ca de fapt se uita pe un site deocheat.
In ce priveste educatia fetelor ei, Elena s-a declarat o mama foarte stricta: "Fetele mele sunt foarte cuminti. Cand vine vorba despre barbati, acolo avem niste reguli foarte clare. Nu vrei sa stii ce le spun prietenilor lor cand vin la noi...am textele la mine, le spun ca ii las fara cele doua oua! Le-am spus fetelor ca casa noastra e deschisa. Mai vin fete si fac pijama party.... ca le las fara oua", a declarat Elena.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/elena1-d3444be492aa2c9ab6881704209109e5.jpg

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.