Elena de la ”Casa iubirii”, total dezamăgită de Patrick: ”Chiar nu mă așteptam” Ce s-a întâmplat între cei doi

Author: Diana Bostan
Actualizat: 12 dec 2023, 18:56

Elena vorbește despre eliminarea din ”Casa iubirii”

Sursa: Captură YouTube

Elena a fost eliminată în gala de duminică a emisiunii ”Casa iubirii”. Fosta concurentă este extrem de dezamăgită de unele persoane din casă, dar în special de Patrick. Care este motivul?

Gala cu scântei a emisiunii ” Casa Iubirii ”. După ce a fost eliminată, Elena a ținut să clarifice anumite aspecte în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”. Ce s-a întâmplat între ea și Patrick.

Elena de la ”Casa Iubirii” a fost dezamăgită de Patrick

Băieții au fost cei care au propus-o spre eliminare pe Elena. Aceasta a părăsit competiția, însă nu poate înțelege votul pe care la primit de la Patrick, fiind dezamăgită de acesta.

În scurtul său parcurs, Elena a avut mai multe neînțelegeri cu unele concurente, însă nu se aștepta ca ea să fie nominalizată chiar de băiatul de care era atrasă.

Citește și: Casa iubirii: Robert o amenință pe Catinca! „Vezi că atitudinea asta nu este bună”. Catinca fierbe de nervi și ripostează: „Eu nu sunt slabă psihic”

”Chiar nu mă așteptam.

Motivul pe care el la dat pentru eliminarea mea, el nu a avut click-ul cu mine, cu Julia l-a avut? Adică cu Julia ar putea avea o relație, dar cu mine nu, ok. Dar Julia rămâne în continuare în casă, când ea nu are un cuplu, nu și-a făcut cât a stat acolo și nici nu cred că o să-și formeze”,
a dezvăluit Elena, pentru Culisele iubirii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Elena susține că motivul pentru care s-a axat pe Patrick după date-ul cu Cosmin, a fost din cauza faptului că acesta a făcut live cu o fată, seara, după întâlnire, dar și din cauza reacției pe care Cosmin a avut-o în momentul în care aceasta a intrat în casă.

Fosta concurentă regretă că nu a fost mai vocală în cadrul emisiunii

Elena susține că ar fi trebuit să fie mai vocală în emisiune și să-și spună părerea. Fosta concurentă a dezvăluit faptul că s-a lăsat călcată în picioare de anumite persoane din casă, în special de Julia.

Citește și: Casa iubirii: Catinca a ajuns la vorba Mihaelei! Tânăra recunoaște că a ajuns s-o înțeleagă pe deplin în privința lui Robert: „Rezonez cu ea”

”Regret că nu am fost destul de vocală și m-am lăsat destul de mult călcată în picioare de anumite persoane din casă. Julia, la început și la final, am avut discuții cu ea și cu Larisa, discuții în care eu am preferat să tac, să nu mă cert. Eu nu știam cum se vede de acasă, nu prea urmăream”, a mărturisit Elena, fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii”.

Elena susține că Julia este o altă persoană în casă și cu totul o altă persoană la hotel. În momentul în care nu erau la filmări, Julia era destul de drăguță cu Elena, însă în emisiune își schimba atitudinea și se certau destul de mult. Fosta concurentă a recunoscut faptul că de multe ori s-a abținut în emisiune să nu vorbească doar pentru a nu se certa cu Julia.