Elena de la Mandinga a descoperit secretele unei siluete perfecte! Uite despre ce este vorba!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:41

Ca orice vedeta care se respecta, Elena Ionescu de la Mandinga este preocupata de aspectul ei fizic si, chiar daca este pofticioasa, evita preparatele care-i plac, dar abunda in calorii.

 

Elena de la Mandinga a descoperit secretele unei siluete perfecte! Uite despre ce este vorba!
Ca orice vedeta care se respecta, Elena Ionescu de la Mandinga este preocupata de aspectul ei fizic si, chiar daca este pofticioasa, evita preparatele care-i plac, dar abunda in calorii. Iar sportul nu lipseste din viata solistei.
Cantareata nu mai mananca paine de cativa ani si se regaleaza cu o masa imbelsugata si consistenta doar la micul dejun.
In rest, vedeta consuma multe fructe si legume, piept de pui la gratar, peste si merge foarte des la sala si la ore de Kangoo Jumps.
"Merg cu mare placere la ore de Kangoo Jumps, pentru ca fac exercitii nu doar distractive ci si foarte eficiente, in care imi lucrez mai multe grupe de muschi simultan", spune vedeta.
Vezi cum arata acum!

Iar sportul nu lipseste din viata solistei.


Cantareata nu mai mananca paine de cativa ani si se regaleaza cu o masa imbelsugata si consistenta doar la micul dejun. In rest, vedeta consuma multe fructe si legume, piept de pui la gratar, peste si merge foarte des la sala si la ore de Kangoo Jumps.

" Merg cu mare placere la ore de Kangoo Jumps, pentru ca fac exercitii nu doar distractive ci si foarte eficiente, in care imi lucrez mai multe grupe de muschi simultan", spune vedeta.

Vezi cum arata acum!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.