Elena este noua concurenta de la Puterea dragostei! Iata ce detalii au iesit la iveala despre frumoasa bruneta!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 01 aug 2022, 22:55
video Foto(4)

Elena, cea mai noua concurenta Puterea dragostei, a facut furori printre baieti, cu aspectul ei fizic inca cand a pasit in casa iubirii.

Dupa plecarea Denisei in Gala Puterea dragostei de duminica, in editia de astazi, concurentii din casa iubirii au avut parte de o mare surpriza. O noua concurenta a intrat in emisiune si a facut furori printre baieti cu aspectul ei fizic.

Astfel, Elena este cea mai noua concurenta de la Puterea dragostei, care a pus pe jar baietii inca de cum a pasit in casa iubirii datorita siluetei sale.

Aceasta a fost rapid luata in colimator de multi dintre concurenti, insa de departe cel mai incantat de aparitia ei a fost Radu.

Cine este Elena si ce poveste impresionanta de viata are frumoasa bruneta!

Aproape toti baietii s-au aratat foarte incantati de inedita aparitie a Elenei si totodata curiosi sa descopere cat mai multe detalii din culisele vietii frumoasei brunete, asa ca de cum a pasit in casa lor, acestia au inceput sa o intrebe diverse lucruri.


Elena le-a dezvaluit baietilor ca are varsta de 23 de ani si locuieste in Targu-Jiu si a venit hotarata sa isi caute sufletul pereche in casa Puterea dragostei. Tanara a marturisit ca presimte ca isi va gasi jumatatea ideala in cadrul emisiunii si are mari sperante ca isi va indeplini visul.

In timpul interogatoriului pus la cale de baieti, Elena a recunoscut ca a avut doua relatii serioase pana acum si in sfarsit spera ca isi ca intalni perechea.

Tanara a facut insa si o marturisire socanta baietilor. Aceasta a marturisit ca in prima sa relatie si-a inselat iubitul si tocmai de aceea au ajuns sa se desparta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am avut motive sa insel! Mi s-au dat motive sa insel! Daca am avut motive de ce sa nu!", a spus Elena.

Pe de alta parte, Radu a fost primul care a incercat sa ii reproseze tinerei pentru ceea ce a facut in relatia anterioara.
In ciuda faptului ca Radu a fost cel care a criticat-o vehement pentru faptul ca a inselat, Elena a decis in cele din urma sa il aleaga chiar pe el pentru primul dans in casa Puterea dragostei.

Citeste si: Un alt cuplu celebru de la Puterea dragostei s-a destramat! Urma nunta, insa el a pus capat relatiei: "Statutul si varsta ei..."

Citeste si: Eliminare-fulger de la Puterea dragostei! Cine este concurentul care a parasit casa dragostei