Elena este noua concurentă din Casa iubirii! Tânăra a făcut furori în rândul băieților! Iată cine a fost concurentul chemat în camera roșie pentru a face cunoștință cu noua fată! „Îmi plac ochii tăi!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 nov 2023, 21:32

Elena este noua concurentă care a pășit în Casa iubirii! Cine este băiatul care i-a atras deja atenția și pe care tânăra l-a chemat în camera roșie! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurentelor!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare pe micile ecrane noi momente de pomină, întâlniri romantice, noi concurenți dornici să își caute jumătatea, dar și multe controverse uluitoare și chiar conflicte aprige. După plecarea Lorenei din Casa iubirii, o nouă concurentă a pășit în cadrul show-lui, pentru a-și găsi perechea. În ediția de astăzi, concurenții au avut parte de o surpriză de proporții deoarece o nouă tânăra și-a făcut apariția în camera roșie, acolo unde a chemat băiatul pe care și-a dorit să îl cunoască pentru început.

Cine este Elena, noua concurentă din Casa iubirii

În ediția de astăzi, concurenții din Casa iubirii au trecut prin emoții și trăiri intense deoarece o nouă tânără a intrat în emisiune pentru a-și cauta jumătate. Elena și-a făcut apariția în camera roșie, acolo unde l-a invitat pe Cosmin pentru a-l cunoaște mai bine, spre marea uluire a celorlalte fete, care au fost ușor invidioase pe faptul că nouă lor colegă a făcut furori în rândul băieților încă de la primele sale minute în platou.

Vizibil emoționată, încrezătoare și în același timp misterioasă, frumoasa brunetă a mărturisit că este dornică să se îndrăgostească și să își găsească jumătatea ideală în cadrul emisiunii. Elena și-a făcut apariția în camera roșie, unde și-a dorit să îl cheme pe Cosmin pentru a-l cunoaște mai bine, deoarece acesta i-a atras atenția încă de când l-a văzut la televizor.

Fetele din Casa iubirii au fost destul de invidioase în momentul în care au văzut-o pe Elena și au lansat tot felul de speculații la adresa ei.

Acestea au subliniat că tânăra ar avea o intervenție estetică la nivelul sânilor și au admirat-o pentru silueta aproape perfectă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Nu te mai vreau în calea mea”. Cristina a fost revoltată după ce Radu a jignit-o! Ce cuvinte a putut să-i adreseze concurentul: „A fost o simplă melodie”

Cosmin: Ai emoții?
Elena: Puțin de tot! Nu foarte multe!
Cosmin: Relaxează-te, poți să te întinzi un pic! Să te destinzi, fă abstracție de camere!
Elena: Spune-mi despre ține! Vreau să te cunosc! Îmi plac ochii tăi!
Cosmin: Mă cunoști de la TV mă gândesc! Nu știu ce ai mai vrea să știi!
Elena: Spune-mi câți ani ai?
Cosmin: Am 25, sunt din Timișoara, de profesie ospătar! Pasiuni: mașini, plimbări! Îmi plac lucrurile simple!

În cele din urmă, Cosmin și-a dorit să afle și el câteva detalii despre Elena, iar tânăra i-a spus că are 23 de ani și că provine din Constanța. În clipa în care a aflat, concurentul i-a mărturisit tinerei că și față pe care a cunoscut-o anterior în Casa iubirii este tot din Constanța. Elena i-a mai dezvăluit că a lucrat că picoliță, hostess și a absolvit cursuri de make-up și adoră sportul.

Tânăra a spus că a practicat tenis de câmp la nivel de performanță, șase ani.

Citește și: Laurențiu, decizie radicală după plecarea Lorenei din „Casa iubirii”! De ce a plecat concurentul acasă: „Vă zic eu acum de ce”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?