Elena Gheorghe a dezvaluit daca pozeaza sau nu goala intr-o revista de barbati VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 05:25

Loredana Groza apare aproape in fiecare zi in paginile ziarelor, pe copertele revistelor sau in mediul on-line, dar sa fie oare adevarat ca ea NICIODATA nu citeste articolele acestea?

 Dar oare de ce a luat Lori aceasta atitudine? Este adevarat ca Elena Gheorghe s-a indepartat de la pildele tatalui? Desi este fiica de prêot, a trecut peste invataturile lui si s-a hotarat sa pozeze nud pentru revistele dedicate barbatilor?! <>

Desi pozeaza sexi, Elena Gheorghe sustine ca niciodata nu o sa vedem mai mult. Nu i s-a parut tentanta nici posibilitatea de a aparea gravida pe coperta unei reviste in voga! >

Desi pozeaza sexi, Elena Gheorghe sustine ca niciodata nu o sa vedem mai mult. Nu i s-a parut tentanta nici posibilitatea de a aparea gravida pe coperta unei reviste in voga!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.