Elena Gheorghe, despre secretul unei căsnicii de lungă durată! Artista a dat tot din casă: "Mai avem puțin și facem 20 de ani"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 13 sep 2023, 09:56

Elena Gheorghe

Sursa: Instagram Elena Gheorghe

Elena Gheorghe a dezvăluit care este secretul unei căsnicii fericite și de lungă durată. Iată ce sfat important i-au dat părinții!

Elena Gheorghe este o femeie împlinită și fericită. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei. Cei doi sunt căsătoriți de 12 ani și au o relație de aproape două decenii. Recent, vedeta a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de lungă durată!

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, căsătoriți pe ascuns!? Cum au fost dați de gol: “Bine ca au reușit sa țină secret”

Elena Gheorghe, despre secretul unei căsnicii de lungă durată

Artista recunoaște că și în căsnicia ei mai sunt momente în care se mai contrazic, dar cu calm reușesc să rezolve orice neînțelegere. 

Elena Gheorghe și Cornel Ene sunt împreună de aproape două decenii și sunt căsătoriți de 12 ani. Artista a dezvăluit că în căsnicia ei mai sunt momente dificile, dar atât ea cât și soțul ei au învățat cum să gestioneze lucrurile în familia lor, încât să fie pace și armonie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Gestul incredibil făcut de Gică Hagi. Dan Negru a rămas fără cuvinte: „Atunci am întâlnit mentalitatea lui Hagi”

Mai mult, artista a mărturisit că respectul și comunicarea sunt cele mai importante într-o relație. În plus, Elena Gheorghe a învățat de la părinții ei să își lase partenerul să se calmeze și abia mai apoi să discute problemele din relație.

„Suntem din 2005 împreună, mai avem puțin și facem 20 de ani. Secretul stă foarte mult în comunicare. Noi comunicăm foarte mult, ne spunem toate lucrurile. Atunci când le strângi sub preș, ai impresia că atunci izbucnește un „incendiu”, așa că, nu cred că este bine să lași lucrurile să treacă neobservate atâta timp cât te-au deranjat. Dacă spui lucrurilor pe nume, atunci cred că, la momentul oportun...Mama

și tatăl meu m-au învățat o chestie foarte importantă. Omul care este foarte nervos să îl lași. Dacă o femeie este nervoasă, trebuie să prinzi un pic momentul bun să îi spui ceva, pentru că dacă spui la nervi, cred că lucrurile se accentuează și deviază ”,  a spus Elena Gheorghe, la Antena Stars.

Cum își menține Elena Gheorghe silueta

Elena Gheorghe a dezvăluit și cum reușește să își mențină silueta de invidiat. 

Artista recunoaște că, în prezent, are multe evenimente de onorat și că are un program încărcat, dar nu uită de sport sau de alimentația echilibrată.

„Fac sport, mănânc cât se poate de sănătos. Acum, în ultimul timp, am mai luat un kilogram, fiind noaptea târziu. Mai mâncăm și pe la evenimente, de obicei, sunt disciplinată, pentru că pe la 18:00-19:00 se încheie masa, dar când suntem la eveniment mai mâncăm” a mai spus artista, la Antena Stars.

Citește și: Andreea Bostanica, adevărul despre relația cu Jador „A fost la ziua mea de naștere”. De cine a fost însoțită artista la eveniment?

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?