Elena Gheorghe este insarcinata din nou? Detaliul care a dat-o de gol

Autor: Diana Tilă
Elena Gheorghe si Cornel Ene

Elena Gheorhe este una dintre cele mai admirate si mai apreciate vedete din lumea artistica din Romania, care, de-a lungul anilor, a reusit sa ramana in atentia fanilor.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din tara. Artista este o femeie implinita din toate punctele vedere. Are o familia frumoasa. un sot care o iubeste, doi copii minunati si o carieraa de succes.

Vedeta este o aparitie de exceptie la fiecare eveniment la care participa, atragand privirile ca un magnet. Elena arata extraordinar de bine si stie sa fie pe placul fanilor sai, deloc putini la numar.

Insa, vedeta si-a socat fanii cu ultima sa apritie.

Elena Gheorghe e gravidă din nou?

Elena Gheorghe si-a lasat fanii fara cuvinte cu ultima sa aparitie. Cum? Cantareata a publicat o imagine pe pagina sa de Instagram intr-o rochie superba, aurie si super mulata, care ii scoate in evidenta toate formele mai ales burtica de graviduta!

Cantareata nu a confimat si nici nu a infirmat nimic despre acest subiect.

Elena nu a ascuns niciodata faptul ca si-ar mai dori un copil. Artista a marturisit ca isi doreste o familie mare, insa nu stie daca va mai deveni mamica inca o data.

”Dacă Dumnezeu vrea să avem trei copii, ne vom bucura de trei, dacă vrea doi, ne bucurăm de doi. Dacă nu aveam pereche, poate ne mai gândeam la unul. Momentan însă, nu am luat în calcul acest aspect”, a spus vedeta

Momentan, nu a confirmat și nici nu a infirmat nimic despre acest subiect, dar cu siguranță vom afla! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”