Elena Gheorghe: "Fiul meu alege singur vacantele in care sa mergem"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:31

Imbracata lejer, cu o rochita plina de inimioare roz, Elena Gheorghe si-a incantat inca o data fanii. A fost o vara lunga pentru artista.

Abia daca a avut timp sa isi traga sufletul: A fost o vara plina si de concerte si de evenimente private. Am fost in toata tara. Si rezultatul muncii se vede. Cu banii castigati in concerte, Elena a reusit sa isi implineasca visul, acela de a-si cumpara o casa."

La jumatatea lui septembrie ne-am propus sa ne mutam pentru ca ne-a luat ceva timp sa organizam noua locuinta.

Daca alti colegi de breasla au ales vacante exotice, Elena recunoaste ca nu si-a permis luxul acesta. Am avut cinci zile concediu, au fost cam putine, dar pline pentru ca am fost impreuna cu toata familia. Si-a petrecut vacanta in Turcia, la plaja. Dar cine credeti ca a ales destinatia, da rmai ales hotelul unde sa se cazeze intreaga familie? Nicholas ia decizia unde mergem in vacanta. El a spus ca acolo vrea sa mergem.
"##VIDEO121089##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.