Elena Gheorghe: Imi retraiesc copilaria alaturi de fiul meu, Nicholas!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 aug 2021, 02:40

Elena Gheorghe este o mamica si o femeie implinita si declara ca nu poate fi mai fericita de atat.

Daca inainte de a deveni mamica, Elena Gheorghe stralucea, acum radiaza de-a dreptul. Este fericita si asta se vede de la o posta. Viata noastra s-a schimbat intr-un mod spectaculos de frumos, daca pana acum credeam ca sunt fericita, abia acum am inteles ce inseamna sa fii implinita. Eu am devenit mai copilaroasa. Imi retraiesc copilaria alaturi de Nicholas, eu sunt cea care ma pun in mintea lui. Noi ne julim si ne jucam cu tractorasul, sarim in pat.



Cornel cand pleaca de acasa ii zice: Fiule, sa ai grija de mama ta! E un copil vesel, fericit, nu stiu daca ii place sa stea in fata camerelor de filmat, insa ii place sa fie in centrul atentiei. Se joaca,c anta, urla tipa, doar sa iti atraga atentia. Reusesc sa le impart pe toate. Avem un program pe care incercams a il respectam. As vreau mai mult timp pentru noi, dar o sa vina si o vacanta la munte.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.