Elena Huedin, marturisiri impresionate! O puternica depresia post-natala i-a dat viata peste cap: "Am slabit 17 kg in doar cateva zile"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 05:05

Fotomodelul Elena Huean a vorbit pentru prima oara despre suferinta prin care a trecut imediat dupa nastere.

"Toate reactiile si tot comportamentul meu de atunci e inexplicabil pentru mine ca om. Am avut o sarcina foarte grea, cu multe complicatii, cu repaus total. In a 3-a luna am avut aproape un avort spontan. Intr-un final au inceput contractiile. Mi-a zis doamna doctor ca ma interneaza ca voi naste, am stat 16 ore in travaliu. Nu a stat nimeni cu mine acolo pentru ca Cristi, iubitul meu avea meci, mama mea a stat cu fratele meu care are probleme de sanatate", a declarat Elena la Wowbiz.

 

"Pe la 8 jumatate, 9 seara, au venit socrii mei si aveam contractii mari. Dupa ce a venit Cristi si a incercat sa ma faca sa inteleg ca o cezariana poate fi ok. Nu-mi placea ideea deloc. Doctorita mi-a spus ca deja afectez fetita. Cand am auzit asta am zis ca da, fac cezariana. Toate asistentele au incercat sa ma incurajeze, am plans pana m-au taiat si am adormit.

Eram epuizata. Am adormit si dupa cateva minute am auzit un tipat si ma tinea doamna anestezista. M-am dus la reanimare, mi-au adus o poza cu ea"
, a mai spus Elena.

 

"Am stat in spital cateva zile, am ajuns acasa. Dupa ce am ajuns, nu trecusera nici doua ore, am inceput sa plang si nu m-am mai oprit ore in sir. Ma duceam la fetita, ii dadeam sa manance si plangeam cu ea.

Nu stiu nici azi sa raspund de ce. Eram foarte panicata si posesiva. Nu voiam pe nimeni langa mine si nici langa fata. In sinea mea nu as fi vrut sa se atinga nimeni de ea. Trei saptamani am plans in fiecare zi si in fiecare noapte. Ma duceam la fetita noaptea si aveam impresia ca nu mai respira. Ma deranja orice zgomot al vecinilor", a mai spus Elena.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

"Am slabit 17 kg in doar cateva zile, nici doua saptamani. Nu stiu cati barbati ar fi suportat una ca mine.

Si cu papuci aruncam prin casa", a povestit Elena.

 

Vezi aici VIDEO cu marturisirile impresionante!

 

Taguri: