Elena Ionescu, ASTAZI, la Roata Norocului! Afla, urmarind show-ul, la ce pedeaspsa a fost supusa vedeta!

Autor: D.I.
Actualizat: 07 iun 2020, 13:39

Surpriza acestei editii este ca in platoul „Roata Norocului” se afla chiar castigatoarea „Survivor Romania”, Elena Ionescu.

Duminica, 7 iunie, de la ora 20:00, la Kanal D, Bursucu si Ana Maria Barnoschi ii invita pe telespectatori la „Roata Norocului”, pregatiti, ca de fiecare data, cu doza uriasa de distractie si premii pentru curajosii care vor dezlega puzzle-urile.

Surpriza acestei editii este ca in platoul „Roata Norocului” se afla chiar castigatoarea „Survivor Romania”, Elena Ionescu. Ea face echipa cu Matteo pentru a face fericita o familie aflata in dificultate.

Filmarile au avut loc inainte ca Elena Ionescu sa isi testeze limitele in „Republica Dominicana”, in reality-ul Survivor Romania, si se pare ca Roata i-a purtat si ei noroc mai departe.

Cantareata povesteste ca s-a distrat copios la filmarile pentru emisiunea “Roata Norocului”, pedepsele pe care trebuie sa le duca la bun sfarsit, impreuna cu Matteo, vor fi unele dintre surprizele serii de duminica, la Kanal D.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: O fosta concurenta Puterea dragostei a spus cate de rea este Ella: "Imi blesteama bunica, mama!"

“M-am simtit extraodinar la <Roata Norocului>, a fost o experienta minunata! O sa vedeti ca voi fi pusa in postura de a executa o pedeapsa hazlie. Trebuie sa urmariti editia de duminica a emisiunii ca sa vedeti ce s-a intamplat! Rad si acum cand imi amintesc”, spune Elena Ionescu.

​Cum s-a descurcat Elena Ionescu la „Roata Norocului”, a imblanzit sau nu consoanele si vocalele, veti afla urmarind o noua editie a emisiunii “Roata Norocului”, difuzata duminica aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.