Castigator Survivor Romania: Elena Ionescu este marele castigator

Autor: B.M.
Actualizat: 31 mai 2020, 00:45

Castigator Survivor Romania: Elena Ionescu a castigat Survivor Romania, in urma voturilor telespectatorilor. Cine a iesit pe locul 2.

Survivor Romania si-a gasit marele castigator: Elena Ionescu este concurentul care a primit marele titlu, dupa ce a reusit sa stranga cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. A fost o finala stransa, plina de emotie, care a pus capat unei perioade intense de cinci luni in care concurentii au avut atat momente pline de satisfactie, cat si clipe mai putin bune.

Castigator Survivor Romania: ce premiu a castigat Elena Ionescu

In urma voturilor telespectatorilor Elena Ionescu a primit titlul de Survivor si a obtinut trofeul competitiei. In plus, concurentul castigator Survivor Romania va primi si suma de 250.000 de lei.

Elena Ionescu va face declaratii la cald in cadrul emisiunii FanArena, o editie de colectie difuzata imediat dupa finala Survivor Romania.

"Va fi o editie de colectie, avand in vedere ca vom intra, in direct, la foarte scurt timp dupa ce se va afla cine va fi detinatorul trofeului Survivor Romania. Desemnarea marelui castigator Survivor Romania, prin votul publicului, va naste emotii, va aprinde pasiuni. Astept cu nerabdare deznodamantul, decizia celor de acasa. Am si eu emotii pentru ca in tot acest timp in care s-a desfasurat competitia Survivor Romania, i-am urmarit pe concurenti, i-am cunoscut apoi in emisiune, pe masura ce au iesit din concurs, le-am cunoscut familiile, apropiatii, am aflat lucruri extraordinare despre fiecare”, declara Cosmin Cernat,

prezentatorul FanArena, inainte de aflarea marelui castigator Survivor Romania.

Citeste si: Mama lui Emanuel, mesaj incredibil pentru acesta inainte de Marea Finala ''Survivor Romania'': ''As vrea sa pot transmite tuturor mamicilor...''

Castigator Survivor Romania: prima reactie a Elenei Ionescu dupa ce a castigat Survivor Romania

Citeste si: EXCLUSIV Primele declaratii ale parintilor Elenei Ionescu inainte de Marea Finala ''Survivor Romania'':'' Sa intelegem ca prin iubire...''

Castigator Survivor Romania: cine a iesit pe locul 2 la Survivor Romania

Marele pierzator al Survivor Romania este Emanuel, care a obtinut locul doi in urma voturilor telespectatorilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe locul 4 a iesit Lola, iar pe locul 3 a iesit Iancu. 

Iata care au fost cei patru finalisti Survivor Romania:

Lola de la Survivor Romania

Lola este o tanara de 32 de ani din Chisinau care locuieste de 12 ani in Bucuresti. Este antrenor personal de fitness, agent de vanzari pentru asigurari de viata si MC, pentru ca muzica este ceva fara de care nu poate trai.

Citeste si: FanArena, editie de colectie, imediat dupa Marea Finala Survivor Romania, sambata, de la 00:30, la Kanal D!

Elena Ionescu de la Survivor Romania

Elena Ionescu a intrat in lumina reflectoarelor de la o varsta frageda; avea doar sase ani cand a pasit prima data pe o scena, a participat la numeroase concursuri nationale si internationale. Este licentiata in Jurnalism si a absolvit Scoala Populara de Arta, Sectia Canto si Teatru. In 2006 devenea, pentru zece ani, vocea formatiei Mandinga.

Emanuel Neagu de la Survivor Romania

Emanuel Neagu are 23 de ani si este dansator profesionist. Este originar din Cocorastii Colt, judetul Prahova, dar locuieste in Bucuresti. A incercat toate sporturile, insa marea lui pasiune a fost dansul, care i-a devenit si profesie.

Iancu Sterp de la Survivor Romania

Iancu Sterp, fost concurent la Puterea Dragostei, este fratele celebrului Culita Sterp.

"Nu pot sa spun ca am plecat neaparat de la confort pentru ca eu am o ferma de oi si vara le ducem la munte si vrand, nevrand, nu am tot timpul oameni si asa ca sunt nevoit sa merg si eu acolo si sa dorm intr-o baraca poate mai rea decat asta unde am venit aici. Unde sunt si sobolani si e frig, ploua, deci sunt obisnuit cu conditiile, asta nu o sa fie greu pentru mine", a spus Iancu Sterp cand a intrat in concurs la Survivor Romania.