Elena Ionescu și-a făcut implant mamar! Iată cum arată artista după mărirea bustului! "Nu am avut nicio durere după operație"

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 mar 2022, 23:40
elena ionescu Foto(4)

Elena Ionescu, dezvaluiri inedite despre interventia estetica prin care a trecut recent

Sursa: Captură KANAL D

Îndrăgita artistă Elena Ionescu a apelat recent la o intervenție estetică de mărire a bustului.

Elena Ionescu este una dintre cele mai admirate și apreciate cântărețe din România. Îndrăgita artistă a devenit conoscută pentru melodiile sale în stil latino cu care a cucerit publicul de-a lungul carierei sale în industria muzicală românească.
Dacă pe plan profesional Elena Ionescu s-a bucurat de succes, pe plan personal destinul i-a pregătit un drum mai anevoios. Această își crește singură băiețelul după divorțul de soțul ei, însă nu a renunțat la gândul că într-o zi își va întâlni sufletul pereche.

Elena Ionescu a recurs la implant mamar! Iată cum arată după mărirea bustului!

De curând, Elena Ionescu a decis să recurgă la o schimbare importantă în privința aspectului ei fizic și a apelat la o intervenție estetică de mărire a bustului. Invitată în platoul Teo Show, alături de medicul care a realizat implantul mamar, Elena Ionescu a povestit cum a luat această decizie, dar și cum a decurs întreagă procedura medicală.

Citeste si: EXCLUSIV! Cum s-a schimbat viața Elenei Ionescu de când a devenit mamă? Artista, dezvăluiri despre relația cu fiul ei: "Alege calea mai grea, doar să fie lângă mine"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Artista a mărturisit că mai întâi a mers în cabinetul medicului specialist în chirurgie plastică, Alin Bortolini, pentru a află ce tip și ce mărime de implanturi mamare i s-ar potrivi și abia apoi s-a pregătit pentru intervenția propriu-zisă.

"M-am și vopsit! Am zis să fac o schimbare de început de an! Am renunțat după cincisprezece ani de negru în par! Eu care eram adeptă naturaleței am spus nu! Am stat și am pistonat și am tatonat terenul și am ajuns la cabinet și urmăream efectiv clientele să văd cum arată, pentru că una e când vezi niște poze și altă e când vezi rezultatul în față! Și când vedeam ce minunății scotea, am zis nu! Trebuie să fac ceva! Să fac o schimbare cu totul! Cred eu că prinde bine

oricărei femei peste 30 de ani, pentru că așa e normal să mai avem grijă și de noi! Slabisem foarte mult și încă slăbesc și am zis să nu mai pierd de unde nu vreau să pierd și așa am ajuns la această decizie pe care nu o regret!", a spus Elena Ionescu.

Citeste si: Elena Ionescu vorbește din nou despre iubire după divorț: "Să vină dragostea, fericirea"