Elena Marin a plans in hohote dupa ce Catalin Morosanu a fost eliminat de la Survivor Romania 2021. Ce marturisire i-a facut Faimoasa la ureche luptatorului

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 16 apr 2021, 08:41
Elena Marin, hohote de plans dupa eliminarea lui Morosanu

Elena Marin a fost cea mai afectata de plecarea lui Catalin Morosanu de la Survivor Romania 2021 si acest lucru s-a vazut in Consiliul de Urgenta.

Elena Marin a fost cu siguranta extrem de afectata de plecarea lui Morosanu din competitia Survivor Romania 2021. Faimoasa nu a plans atat de tare nici macar la eliminarea bunei sale prietene Andreea Antonescu. Faimoasa si-a pierdut clar un sprijin moral in persoana lui Morosanu deoarece luptatorul a fost printre singurii care i-au luat apararea in fata lui Zanni atunci cand acesta i-a adus acuzatii foate mari in cadrul competitiei:" Tu nu ai realizat nimic în viața ta! Ești un nimeni! Nu ai niciun drept să ne spui nouă, mai stai la coadă.

Dacă nu te lua Alex Velea, erai no name.  Astăzi au căzut măștile, am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache. Nu am ce să îi reproșez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană și a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speță.  Nu poți să jignești o femeie, să o faci cotoroanță, să o faci în toate felurile în condițiile în care a realizat ceva în viața ei.
Vine el, un copilaș de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viața lui în afară de faptul că și-a făcut tatuaje și e cool, chipurile.
Eu am experiență de viață și ce vă spun: astfel de oameni nu o să reușească în viață. Zanni e un caracter de doi lei. O să votez pe cineva care strică tot vibe-ul grupului și tot ceea ce am construit noi până acum.”
 

Ce marturisire i-a facut Elena Marin lui Morosanu dupa ce luptatorul a fost eliminat de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Survivor Romania 2021. Zanni, in pericol de ELIMINARE? Faimosul a incalcat regulamentul:"O sa luam o decizie si ti-o vom comunica!" Ce a facut concurentul?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Morosanu a avut de suferit din cauza ca i-a luat apararea Elenei Marin si a sustinut-o de fiecare data deoarece Zanni l-a propus de mai multe ori spre eliminare tocmai din cauza acestei aliante:" Ori eu, ori tu, noi doi clar ca suntem vizati sa fim nominalizati de catre ei indiferent de ce rezultate am scote pe traseu, adica numai exista alte dubii cu privire la chestia asta!(...)

Oamenii sunt rai pana la capat si nu se schimba deloc va spun de pe acum, un om cand e rau e rau pana la capat! Si aici in Survivor toti sunt reali! Pentru ca asta e realitatea, pentru ca toti suntem dezbracati de mastile noastre! Nu mai suntem aia cand putem sa mascam ceva!(...) Este o vorba din popor care imi place foarte mult: "Mai baieti, nu mor caii cand vor cainii, asa ca aveti grija!"

Ce sfat i-a dat Morosanu Elenei Marin dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Ce i-au spus Sebastian Chitosca si Zanni lui Catalin Morosanu dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania 2021

Acum, dupa ce Moro a fost eliminat de la Survivor Romania 2021, Elena Marin, in hohote de plans, i-a multumit lui Morosanu pentru toata sustinerea din cadrul competitie, iar luptatorul a rugat-o sa ii promita ceva :"Multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine!", a spus Elena Marin. "Ai grija, sa nu cedezi niciodata ca am incredere in tine ca o sa ajungi in finala, da?" i-a replicat Morosanu strangand-o puternic in brate.