Elena Marin, adevărul despre relația cu Zannidache. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi: "Nimic nu este întâmplător..."

Author: Marina Ionescu

Faimoasa Elena Marin a vorbit despre relația pe care o are cu Zanni după competiția Survivor România 2021.

În cadrul competiției Survivor România 2021, Elena Marin și Zanni au avut parte de mai multe conflicte. Iată ce declarat Faimoasa Elena după ce emisiunea a luat sfârșit. 

Citeste si: Ce NU mai face Elena Marin de când s-a întors de la Survivor România: ”Evit să mă...”

Care este, de fapt, relația dintre Elena și Zanni?

Recent, în cadrul unui interviu, Elena Marin a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în competiția Survivor România 2021. Mai exact, despre relația pe care a avut-o și o are în prezent cu Faimosul Zannidache.

"Nimic nu este întâmplător, așa a fost să fie, și Dumnezeu le va așeza pe toate.

Cu siguranță, Zanni avea nevoie de acel premiu, și-a dorit foarte mult să câștige, chiar dacă, din punctul meu de vedere, lucrurile nu au fost așa cum poate eu mă așteptam.

Eu sunt împăcată cu mine, am făcut tot ceea ce am putut, am dat tot ceea ce am putut și sunt mândră de ceea ce am realizat"
, a declarat Elena Marin, potrivit  VIVA.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cu toate că nu s-au înțeles în Republica Dominicană, Elena a mărturisit că nu va păstra legătura cu Zanni, dar dacă lucrurile se vor schimba pe parcus, nu are nimic împotrivă să comunice. 

În continuare, fosta concurentă de la Survivor România recunoaște că nu va păstra legătura cu Zanni, însă dacă lucrurile se vor schimba pe parcus, Faimoasa nu are nimic împotrivă să comunice.

Citeste si: Elena Marin, despre relatia nestiuta cu Albert Oprea la Survivor Romania 2021: "Noi în mod normal nu aveam voie să vorbim, dar cand ieseam..."

Mai mult, Elena susține că dacă Zanni ar lua decizia să îi ceară ajutorul vreodată, aceasta nu ar ezita să-l ajute.

Cu toate acestea, nu poate uita ce i-a spus Zanni de-a lungul competiției.

"Nu cred că vom păstra vreo legătură, dar sunt deschisă. În momentul în care am intrat în competiție, am fost alături de el, am empatizat cu povestea lui și doream să îl ajut în anumite privințe. Cred că, dacă voi primi telefon de la el și îmi va cere ajutorul, cu siguranță i-l voi acorda fără probleme.

Singurele sentimente pe care încă le retrăiesc sunt acele momente pe care le revăd pe rețelele sociale sau la televizor, în care el mă acuză de anumite lucruri, nedrepte, așa cum am spus și în competiție, și încă doare. Am văzut că a scos piesă nouă, felicitări pentru ceea ce a reușit, pentru parcursul pe care îl are! În afară de faptul că sunt încă rănită de ceea ce s-a întâmplat, nu țin niciun fel de ură", a mai dezvaluit Faimoasa.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.