Elena Marin, convinsa ca poate castiga Survivor Romania 2021! Zanni, noi acuzatii la adresa ei:"Se chinuia sa planga, n-avea lacrimi in ochi..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 iul 2022, 01:00
Zanni o acuza pe Elena Marin de falsitate

Elena Marin are convingerea ca poate castiga Survivor Romania 2021 in ciuda conflictului pe care il are de luni intregi cu Zanni.

Faimosii s-au reunit in camp pentru a-si pune la punct urmatoarele strategii in ce priveste lupta din arena cu adversarii, dar si cum sa se organizeze in ce priveste nominalizara unui dintre ei daca echipa Faimosilor va ajunge in Consiliul de Nominalizare din aceasta saptamana. Zanni este de parere ca acum este momentul cand vor incepe sa se voteze intre ei avand in vedere ca au mai ramas putini.

Mai mult,Faimosul arunca din nou sageti catre Elena Marin care se simte din nou vizata si taxata in caz ca nu aduce puncte. Zanni o acuza din nou de falsitate si ca in ultimul Consiliu de Eliminare, Elena nici macar nu a plans asa cum ar fi vrut sa dea de inteles:"N-avea lacrimi in ochi, se chinuia sa planga..."

Zanni o pune din nou la zid pe Elena Marin

Citeste si: Survivor Romania 2021. Consiliu de Urgenta in lacrimi. Un nou concurent este eliminat! DECIZIA in privinta lui Culita si a lui Sebastian Chitosca dupa ce au incalcat regulamentul

Mai multi Faimosi de la Survivor Romania 2021 cred ca Elena Marin se victimizeaza pentru a castiga simpatia publicului. Unul dintre ei este Culita Sterp care a si subliniat acest lucru, apoi Irisha care si ea sustine spusele lui Zanni.

" Nu am putut să mă abțin acolo, d-aia m-am băgat, nu neapărat ca să îți iau apărarea (n.r lui Zanni), mi s-a părut că a exagerat și d-aia a trebuit să spun exact. Exagera și dramatiza foarte mult, adică nu s-a întâmplat nimic atât de grav încât să redeschidă un subiect care s-a îngropat de acum 1000 de ani. Tot scoate la suprafață niște chestii care nu ar trebui aduse în discuție.”,
a spus Culiță Sterp.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu vreau să zic că e genul de pisica blândă zgârie rău, dar ce s-a întâmplat ieri în consiliu cumva asta dă de înțeles.”

, a adăugat Irisha.

Elena Marin, determinata sa castige Survivor Romania 2021

Citeste si: Sorin, chitit sa il demaste pe Albert Oprea:"Vreau sa vada lumea cine esti. Nu esti nici asumat si nici barbat!"

Cu toate acestea, Elena Marin este determinata si are vointa si taria de caracter sa demonstreze ca poate sa castige Survivor Romania 2021.

Concurenta spune ca este pregatita sa faca acest lucru in ciuda a tot ceea ce se intampla in tabara Faimosilor.