Elena Marin, primele reactii dupa ce a fost nominalizata in consiliu! "Simt ca s-a facut o strategie si o coalitie impotriva mea! S-a vrut ca Majda sa fie protejata!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2021, 20:37

Dezamagita de nominalizarea facuta de colegii sai in consiliu, Elena Marin s-a destainuit Andreei Antonescu.

Dupa pierderea celui de-al doilea joc pentru imunitate al saptamanii, Faimosii au fost din nou nevoiti sa faca nominalizari in cadrul consiliului la Survivor Romania 2021.
Dupa ce la primul consiliu al saptamanii, Faimosii o nominalizasera deja pe Roxana Nemes, in cel de-al doilea consiliu acestia au nominalizat-o in numar mare pe nimeni alta decat Elena Marin, cea care pana nu demult era catalogata de catre colegii sai drept una dintre cele mai bune fete pe traseu.

Tocmai de aceea Elena Marin a fost socata atunci cand si-a auzit numele in consiliu si a constatat cu stupoare ca ea este cea care i se va alatura Roxanei Nemes, amandoua fiind in pericol de eliminare.

Elena Marin s-a simtit tradata de colegele sale!

In cadrul celui de-al doilea consiliu de nominalizare, Elena Marin s-a bucurat atunci cand baietii din echipa sa au fost acuzati de catre Razboinici de faptul ca sunt misogini.

Asta pentru ca si ea si Simona Hapciuc au incercat de multe ori sa le reproseze acest lucru baietilor din echipa lor, insa nu au fost luate in seama de nimeni la acel moment. Se pare ca acuzatiile Elenei si ale Simonei s-au adeverit, deoarece Faimosii au ajuns sa fie pusi la zid in acest sens chiar de catre adversarii lor, care i-au acuzat de misoginism, dat fiind ca acestia le nominalizeaza doar pe fete spre eliminare.

Dupa ce a aflat ca este cea de-a doua concurenta nominalizata de echipa sa si se afla in pericol de eliminare, Elena Marin s-a simtit din nou marginalizata si chiar tradata de unii dintre colegii sai, mai ales de fete. Profund dezamagita si extrem de trista, Elena Marin a simtit nevoia sa se destainuie bunei sale prietene, Andreea Antonescu. Astfel, Elena a spus raspicat faptul ca s-a creat din nou o strategie si o coalitie impotriva sa, in care au fost acaparate si fetele care au fost indrumate de baieti sa o voteze pe ea si astfel sa

le protejeze pe Ana si pe Majda.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Mi-am dat seama ca sunt doua aliante, cea baietilor si cea a fetelor! Simt ca s-a facut o strategie si o coalitie impotriva mea! Prieneste iti zic ca nu imi doresc sa plec! Cu siguranta

strategia asta a fost facuta intentionat impotriva mea, pentru ca s-a vrut ca Majda sa fie protejata! Oamenii care aleg sa nu fie in strategii sau care n-au nicio strategie sau la care nu m-am dus sa pup pe nimeni, sau sa aflu prea multe detalii au de suferit si de fapt de asta mi-este frica mie!", a spus Elena Marin.

Citeste si: Simona Hapciuc, prima reacție după ce Elena Marin a fost nominalizată spre eliminare la Survivor România 2021: „Mi-a sărit lumea în cap că...”

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România 2021 rupe tăcerea: „Din păcate, chiar înainte să plece...” A venit la Teo Show și a dezvăluit totul!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.