Elena Marin, pusa la zid de Raluca Dumitru! Iata de la ce anume a plecat totul si cum a reactionat Zanni! "Nu voiam sa ma bag! I-auzeam vocea cum striga, cum se agita!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 mai 2021, 02:27
Elena Marin, amenintata de Raluca Dumitru!
Sursa: Captură KANAL D

Raluca Dumitru a lansat amenintari grave la adresa Elenei Marin, iscand un nou scandal in tabara Faimosilor. Iata cum a reactionat Zanni la cearta apriga a fetelor!

Desi saptamana trecuta au avut sansa de a castiga ambele jocuri de imunitate la Survivor Romania, reusind sa isi pastreze membrii in echipa, in tabara Faimosilor izbucnesc noi conflicte aprige.
Tensiunile ating cote maxime in echipa Faimosilor, in momentul in care Raluca Dumitru rabufneste la adresa Elenei Marin si lanseaza amenintari uluitoare asupra colegei sale.

Raluca Dumitru, amenintari grave la adresa Elenei Marin! "Cred ca te iau de cozile alea... nu aici, cand iesim din emisiune"

Cearta celor doua Faimoase a izbucnit in momentul in care Elena Marin a vrut sa demareze o actiune de curatenie in cabana si i-a propus si Raluca sa se implice. Insa Raluca a perceput multa autoritate in glasul colegei sale si atunci a rabufnit si a trecut la amenintari aprige la adresa Elenei, in fata tuturor colegilor, care au preferat sa nu intervina in disputa celor doua fete.

Raluca: Iubita mea, vezi cum vorbesti cu mine! Cred ca te iau de cozile alea... nu aici, cand iesim din emisiune, Elena!

Elena: Serios, ce amenintare!

Raluca: Da!

Pe de alta parte, dupa conflictul celor doua Faimoase, Zanni a marturisit ca a auzit tot ceea ce s-a intamplat intre ele, insa s-a straduit din rasputeri sa nu intervina in disputa lor, ci doar sa asculte replicile acestora.

Acesta a blamat-o din nou pe Elena Marin, acuzand-o ca de la ea a pornit si acest scandal in tabara lor. Si mai mult decat atat Faimosul a subliniat ca Elene a meritat toate amenintarile lansate de Raluca, deoarece de cand s-a accidentat nu face decat sa se victimizeze si sa impresioneze publicul, prefacandu-se extrem de afectata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Cand se certa cu Raluca stateam frumos la mine in pat si nu voiam sa ma bag! I-auzeam vocea cum striga, cum se agita! Am zis ca nu ma bag, nu bag!", a spus Zanni.

Citeste si: Joc sub presiune la “Survivor România”. Conflicte în ambele echipe, reproșuri și amenințări

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de joi, 6 mai 2021- VIDEO. Conflict violent între Albert și Sebastian Chitoșcă!

Citeste si: Raluca Dumitru, amenintari grave la adresa Elenei Marin:"Cred ca te iau de cozile alea... nu aici, cand iesim din emisiune"

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.