Elena Marin, sfaturi pentru cele doua concurente noi! "Sa incercati sa nu puneti la suflet tot ce inseamna rau!" Faimoasa are de gand sa le atraga de partea sa?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 apr 2021, 02:34
Elena Marin le ofera sfaturi noilor sale colege de echipa!
Sursa: Captură KANAL D

Elena Marin a incercat sa le dea cateva sfaturi noilor sale colege, Irisha si Raluca! Iata ce le-a spus Faimoasa!

Saptamana aceasta, inainte de startul jocului de recompensa de la Survivor Romania, Daniel Pavel a anuntat intrarea in competitie a patru noi concurente, care s-au alaturat atat Faimosilor, cat si Razboinicilor. Cele patru fete recent intrate in concurs au inceput sa se adapteze rapid atat conditiilor din camp, cat si celor din timpul jocurilor, pe traseu si sunt deja constiente de faptul ca trebuie sa aduca puncte pretioase pentru echipele lor, asta pentru ca in caz contrar vor deveni tinta colegilor lor in urmatoarele consilii de nominalizare.

Elena Marin incearca se le atraga de partea sa pe Irisha si Raluca? Iata ce le-a sfatuit!

Asa cum o caracteriza Zanni inca de la inceputul competitiei pe Elena Marin, drept o persoana careia ii plac strategiile, aceasta se pare ca incearca sa se apropie de noile colege din echipa sa, Irisha si Raluca.
Cele trei Faimoase au fost surprinse vorbind in camp, intr-un loc mai retras, departe de baieti.

Elena Marin isi ia in serios rolul de veterana in echipa Faimosilor si incearca sa le transmita noilor fete cateva sfaturi utile pentru a reusi sa se adapteze tuturor conditiilor dificile si sa lupte pentru supravietuire. Pe de alta parte, Irisha si Raluca par extrem de receptive si asculta cu obedienta tot ceea ce le spune Elena.

Irisha: Mi se pare ca nu e chiar fairplay aici, stii ca pe parcursul competitiei poti sa aduci o o suta cincizeci de milioane de puncte si te trezesti intr-un final ca esti nominalizata si scoasa

afara, la fel cum din cate povesteste toata lumea, cum s-a intamplat cu Ana in echipa noastra, a adus foarte multe puncte!

Elena Marin: Din pacate nimic nu este fair si sa intelegem cumva sau sa intelegeti si voi ca aici am intrat singuri si iesim singuri din pacate!

Irisha: Categoric, intr-o competitie! Se vorbea despre prietenie ieri si am concluzionat ca baieti si fete despre ce prietenie vorbiti in conditiile in care este un concurs si trebuie sa castige unul!

Raluca: Trebuie sa ne dai si nou aniste sfaturi! Sa ne spui cum ai rezistat tu! Pentru ca si tu ai avut perioade in care ai cazut, in care te-ai consumat foarte mult, ai plans! Cum ai trecut peste, cum ai reusit sa te concentrezi pe traseu in continuare si sa aduci puncte echipei!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Elena Marin: Eu inca ma consum! Tu stii ca sunt destul de emotiva si sensibila din punctul asta de vedere! Una din lectiile pe care trebuie sa le invat aici e sa nu mai pun la suflet! Si cred ca sfatul pe care vi l-as da asta ar fi: sa va ganditi la voi, sa stiti clar motivul si scopul pentru care ati venit aici! Sa incercati sa nu puneti la suflet tot ceea ce inseamna rau, pentru ca vor fi! Acum toata lumea este draguta! Important este sa aveti voi psihicul puternic, sa stiti

clar scopul pentru care ati venit aici si fiecare lucru pentru care va doare sa il rasfrangeti asupra traseului!

Citeste si: Survivor România 2021: "Mama, o sa fie razboi in echipa asta!" Zannidache prevesteste dezbinarea Faimosilor in Consiliul de Nominalizare?

Citeste si: Razboiul dintre Zanni si Elena Marin se reaprinde! "Cand te vad ca esti atat de sarpe..." Faimosul o invinovateste de plecarea Anei Progras!

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.