Elena Marin și Zanni, un nou conflict puternic la Survivor România 2021: „Ai făcut brigadă cu cei care au furat și care fură, ca tine!” Și-au spus cuvinte grele!

Autor: Amalia Georgescu
Zanni, concurent la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Când părea că s-au calmat spiritele în echipa Faimoșilor, un nou conflict a izbucnit între Zanni și Elena Marin. Ce cuvinte și-au aruncat cei doi Faimoși?

Deși săptămâna trecută s-a încheiat într-o notă pozitivă pentru echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021, având în vedere că niciun Faimos nu a fost eliminat din competiție, în tabăra acestora s-au reaprins conflictele mai vechi. Ce și-au spus Zanni și Elena Marin?

De la ce a pornit conflictul dintre Zanni și Elena Marin? Acuzații grave în tabăra Faimoșilor 

Zanni și Elena Marin s-au certat de mai multe ori la Survivor România 2021, însă pentru bine echipei, cei doi au decis să facă pace și să se concentreze pentru a

aduce cât mai multe puncte pentru echipă. Cu toate acestea, tensiunile au reapărut după eliminarea Anei Porgras din competiție.

Zanni a acuzat-o pe Elena Marin că s-a bucurat de plecarea Faimoasei și că nu a fost deloc încântată de intrarea Ralucăi Dumitru și a Irishei în competiție, lucru care a enervat-o la culme pe Elena și a făcut-o să răbufnească. De aici și până la izbucnirea unui scandal de proporții nu a mai fost decât un pas.

Citeste si: Ana Porgras a dat cartile pe fata in direct:"NU sunt iubita lui Zanni. Intre noi este ceva mai presus decat..." Ce dezvaluiri face frumoasa Faimoasa despre Zanni, dar si despre eliminarea ei de la Survivor Romania 2021

Cei doi Faimoși și-au spus cuvinte grele, iar dacă Zanni a acuzat-o pe Elena că s-a apropiat doar de oamenii slabi din competiție, Faimoasa a spus despre Zanni că a legat prietenii cu cei care fură, acuzându-l din nou că a luat lucruri care nu îi aparțineau.

Zanni: Elena a făcut brigadă cu cei mai slabi din competiția asta și cu cei accidentați.

Elena Marin: Nu, am făcut brigadă cu cine m-am înțeles, Zanni. Nu pot să te las să vorbești ceva ce nu e adevărat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zanni: Elena s-a asociat cu cei care au un nume în competiția asta.

Elena Marin: Tu te-ai aliat cu cei care au furat și care fură, ca tine, poftim, e ok să spun asta?

Zanni: Bravo, am furat, și? Nu mi-e rușine să spun că am furat de unde mi-a picat, o banană de pe jos că suntem aici și ne e foame, știi? 

Ceilalți colegi din echipă au asistat neputincioși la schimbul de replici dintre cei doi Faimoși, iar în final, Sebi a fost rugat să intervină în discuție, lucru care nu i-a convenit deloc concurentului de la Survivor România 2021, acesta menționând că nu își dorește să mai fie implicat în astfel de conflicte. 

Citeste si: Elena Marin si Culita au dat cartile pe fata! Ce marturirisiri i-au facut lui Jador! "Inainte de a merge la consiliu am facut vreo trei strategii!" Ce aveau de gand Faimosii de fapt?