Elena Marin trece printr-o perioada grea. Motivul pentru care nu a mai fost prezenta in mediul online: "Nu voi da mai multe detalii pentru ca nu am luat o hotarare..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 aug 2021, 08:53
Elena Marin, dezvaluiri despre starea ei de sanatate

Elena Marin nu a mai fost atat de prezenta in mediul online, iar fanii si-au pus niumeroase intrebari despre absenta ei.

Elena Marin se resimte din plin dupa competitia Survivor Romania 2021 si in ultima perioasa, frumoasa fosta concurenta de la Faimosi nu a mai tinut legatura cu fanii prin intermediul retelelor de socializare, insa in urma cu cateva zile, vedeta a postat un mesaj pe Insta Story in care a vorbit despre problemele cu care se confrunta in aceasta perioada. ” Stiu ca am fost absenta in ultimul timp, din mediul online.

  Mi-ati trimis foarte multe mesaje, in care ma rugati sa pun story-uri, sa postez, sa va spun mai multe detalii despre mine. Din pacate, problemele de sanatate pe care le am sunt ceva mai grave. Exista probabilitatea sa ma operez, inca nu voi da mai multe detalii din casa pentru ca nu am luat o hotarare, o sa va spun la momentul potrivit despre ce este vorba, dar pana atunci voiam sa va multumesc, citesc zilnic mesajele de la voi si nu aveti idee cat de mult inseamna. 
Va multumesc, va iubesc si ma inclin in fata voastra.”  

Elena Marin se confrunta cu grave probleme de sanatate

Elena Marin a mai dezvaluit fanilor in urma cu ceva timp despre modul cum aceasta competitie si-a pus amprenata asupra sanatatii si psihicului. "Este un subiect tare delicat. Din cauza conditiilor dure si a stresului, sapte luni de zile nu am stiut ce-i aia.

Nu este un lucru bun, insa lucrurile revin usor-usor la normal. Unele dintre noi s-au confruntat intr-adevar cu aceasta problema." Elena s-a mai confesat ca cel mai mult in timpul competitiei i-a lipsit familia si logodnicul ei, Andrei: "Simteam ca daca ei ar fi fost alaturi de mine, totul ar fi fost mult mai simplu. Stiam la ce ma inham si am mers mai departe.
Chiar in cele mai dificile momente am zis ca n-o sa ma cer acasa si asta am facut.

Citeste si: Zanni arunca bomba! Se intoarce la Survivor Romania: "Va mai fi un sezon!" Ce dezvaluire a facut fostul Faimos despre sezonul 4 Survivor Romania

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A fost foarte greu sa ma adaptez, conditiile de acolo erau foarte grele. Te trezesti intr-un loc unde nu ai nimic. Tot ce ati vazut era real, tot ce v-am transmis, asa am transmis. Nu, nu aveam telefon. Orice recompensa cat de mica, era un dar de la Dumenzeu. Cel mai dificil moment a fost cand am dormit in picioare, nu aveam acoperis si scandurile erau ude.

Da, se poate sa dormi si in picioare.

Nu a fost niciun traseu sa-l consider imposibil, dar da, toboganul mi-a dat ceva batai de cap. Era mult mai mare decat l-ati vazut voi la TV, mi-am invins frica si nu am mai avut eu nicio problema."