Elena Udrea a iesit din AREST. Frumoasa blonda a fost adusa la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru judecarea contestatiei sale la arestul preventiv

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:01

Parca nu mai arata chiar atat de bine ca in vremurile bune. Pana si coafura a inceput sa-i cedeze!

Elena Udrea a ajuns de dimineata in fata magistratilor care luau in discutie eliberarea ei. Prietena ei, Ruxandra Dragomir, a venit sa o sustina. Imbracata cu acelasi palton gri cu care a ajuns in arest saptamana trecuta, Elena Udrea a afisat acelasi zambet. N-a mai facut niciun gest, insa, se vede cu ochiul liber ca cel putin coafura nu mai rezista.

Degeaba a cerut voie conducerii arestului sa isi renoveze celula si sa si aduca aici confortul de acasa.

In timp ce Elena Udrea se afla in fata magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, la DNA ajungea fostul ei sot, Dorin Cocos. Acuzat si el, in acelasi dosar Microsoft. Ar fi pretins, spun procurorii, si ar fi primit 9 milioane de euro de la Claudiu Florica si Dinu Pescariu, prin intermediul fostei sotii.

Se vorbeste tot mai des despre faptul ca procurorii anticoruptie incearca sa puna sechestru pe averea Elenei Udrea pentru a acoperi prejudiciul estimat in prima faza la 15 milioane de euro.

In declaratia de avere depusa la Camera Deputatilor, Elena Udrea sustine ca are 6 terenuri in Bucuresti, dar si 21 de suprafete agricole in mai multe comune din judetul Calarasi.

Acestora li se adauga doua case in Bucuresti si doua masini. Fostul ministru mai are trecute in declaratia de avere si bijuterii scumpe de peste 100.000 de euro. Comoara ei cea mai de pret o reprezinta, insa, hainele scumpe, pantofi de firma si posetele care ar insuma, usor, cateva sute de mii de euro.

##VIDEO132744##

Tocurile au purtat-o pana sus in cariera, ba chiar pana la usa Palatului Cotroceni, acum o poarta la fel de elegant intre usa DNA ului si cea a dubei. Revenind, insa, la vremurile bune, Elena Udrea a fost intotdeauna o aparitie. Rochiile elegante de sute, chiar mii de euro au scos-o in evidenta in orice situatie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aceasta,

de exemplu este o rochie Alexandre McQueen, care a fost purtata si de celebra tenismena Serena Wiliams sau de sora cunoscutei Kim Kardashian! Pretul-1125 de euro! Pe eticheta urmatoarei rochii rosii cu buline negre, pe care a purtat-o si s Monica Belucci scrie „Dolce& Gabanna”. Cat costa? 1670 de euro! Tinuta care a intors, insa, toate privirile a fost aceasta rochie alba de dantela, creatie Dior pe care Elena Udrea a purtat-o la botezul nepotelei lui Basescu.
Doar Kim Kardashian si-a mai permis sa si-o cumpere, 2600 euro! Si pentru aceasta rochie neagra cu motive stelare, fostul ministru a fost aspru criticat! Miss Udrea vorbea despre gravele probleme economice ale Romaniei, dar, purta cu lejeritate o tinuta Dolce&Gabbana, al carei pret este de 1050 de euro! Actrita Anne Hatway sau artista Jessie J s-au mandrit si ele cu faptul ca au in gaderoba aceeasi rochie.

Accesoriile si bijuteriile nu erau luate din Obor si nici de la mall-ul din coltul strazii.

Elena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile, pe 11 februarie, de instanta suprema in dosarul Microsoft, insa, ea a contestat decizia. DNA a primit aviz de la Camera Deputatilor si pentru arestarea deputatului PMP in dosarul Gala Bute. Procurorii anticoruptie au mai cerut aviz de la Camera Deputatilor pentru urmarirea penala si arestarea preventiva a Elenei Udrea, pentru trei noi fapte de luare de mita, in dosarul Gala Bute.

Un lucru este sigur: Elena Udrea a decis sa se prezinte in fata colegilor deputati si pentru aceste noi cereri inaintate de procurorii anticoruptie. Fostul presedinte, Traian Basescu, a vorbit aseara intr-o emisiune la televiziunea publica pentru prima data despre situatia in care se afla Elena Udrea.

 

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.