Elena Udrea, interviu in exclusivitate despre garderoba ei! Cat a costat-o cea mai scumpa rochie si cat investeste in haine

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:42

Politicianul a dezvaluit ca adora hainele, mai ales pe cele de culoare rosie.

"Ador hainele rosii si tocurile de 10 cm. E bine sa ai pantofi negri sau nude in casa, mereu. Sau sandale aceleasi culori. Mie imi plac tocurile inalte, dar acum sunt la moda cele mai mici. Cel mai mult am stat pe tocuri o zi intreaga.

Nu am mai ajuns in magazine de ani de zile, prefer sa iau de pe internet tot ce imi trebuie. Fac asta de mai bine de un an.

Inca nu sunt pregatita sa renunt la breton, poate m-as tunde altfel. Nu am avut dintotdeauna breton. Imi place sa mananc paine si multi covrigi. Cand imi ies din forma, trec la dieta bazata pe alimente pe grupa de sange, eu am grupa 0. Imi revin imediat si fac sport. Nu fac impachetari, doar peeling acasa, in baie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am

si haine ieftine, rochie la 100 de lei, tricou la 5 euro, eu nu tin la etichete. Cel mai scump lucru ar fi o roche de Revelion care depaseste 1.000 de euro.  Eu nu port bijuterii, nu am ceasuri sau bratari, nici macar nu am gauri in urechi pentru cercei. M-am gandit sa imi deschid un business si sa fac bani din acest interes pentru mine. Am discutat cu un designer sa fac o colectie de rochii pentru femeile cu atitudine.
Imi plac materialele sofisticate, dar cu modele casual", a marturisit, in exclusivitate, pentru Teo Show, Elena Udrea."

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.