Elena Udrea, MARIRE si DECADERE. Dupa o cariera politica exploziva, urmeaza o cadere rasunatoare

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:00

Ce-a fost si ce-a ajuns Elena Udrea! Rochiile extravagante de altadata au lasat locul unei tinute modeste.

De 48 de ore pare sa poarte acelasi palton si aceeasi bluza. Iar privirea ei in momentul in care a iesit din sediul DNA face mai mult decat o mie de cuvinte. Doua zile la rand, imbracata in aceleasi haine. Asa s-a prezentat Elena Udrea in fata procurorilor, si mai ales in fata camerelor de filmat, de luni dimineata si pana a ajuns in arestul central.

Elena Udrea a avut parte de o cariera fulminanta in politica romaneasca.

In numai 10 ani, din simplu consilier general al Municipiului Bucuresti a devenit prima blonda a politicii romanesti, sefa de partid si candidata la functia de presedinte.

Norocul ei s-a numit Traian Basescu. Cu ajutorul fostului sef al statului, la acea vreme, primar general al capitalei, tanara de numai 31 de ani facea, in 2004, primii pasi in politica. Nu ducea nici atunci lipsa de bani, dupa cum ea insasi declara.

Mariajul cu un potent om de afaceri, Dorin Cocos, ii dadea posibilitatea sa-si cumpere orice isi poate dori o femeie. Dar, banii nu aduc intotdeauna fericirea in cuplu, asa ca Elena Udrea a cautat-o in politica. Iar rezultatele n-au intarziat sa apara.Traian Basescu castiga alegerile, iar Elena Udrea devine consilier al presedintelui.

##VIDEO132345##

Treptat, despre frumoasa blonda incepe sa se vorbeasca din ce in ce mai des si mai mult, chiar daca uneori mai calca si in strachini.

Omul din greseli invata, pare sa-si fi spus Elena Udrea, care si-a vazut mai departe de cariera. A invatat repede sa ocoleasca intrebarile capcana, iar ascensiunea a continuat, chiar daca a fost nevoita sa faca si sacrificii in ceea ce priveste familia. In 2008, a preluat mandatul de Ministru al Turismului. Un prilej nemaipomenit pentru ca blonda cu tocuri inalte si posete de zeci de mii de euro sa fie mereu in centru atentiei.
Iar Elena Udrea si-a asumat rolul de persoana publica si le-a dat tuturor prilejul sa o admire din cap pana in picioare in toate ipostazele.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A urcat pe cal, si-a etalat costumele de baie, a dat cu mopul, s-a deghizat in Cleopatra.

Uneori s-a incapatanat sa mearga in pantofi cu toc, chiar daca intampina mari dificultati. Anii s-au scurs usor, iar blonda din politica romaneasca a ajuns sa fie aleasca in functia de secretar executiv al Partidului Democrat Liberal, si, ulterior, presedinte al PDL Bucuresti. A fost momentul in care au inceput sa curga declaratiile din partea colegilor.

Numele ei era, deja, pe buzele tuturor, iar domnii nu se mai opreau.

In valuri, veneau complimentele la adresa blondinei. Elena simtea, insa, ca nu toata lumea o priveste cu ochi buni. Cu toate acestea, n-a renuntat. A apelat la toate atuurile ca sa-si atinga scopul! Nici comentariile rautacioase, nici divortul de Dorin Cocos, nici invidia altor politicieni n-au putut s-o opreasca.

N-a ezitat sa paraseasca partidul care i-a adus atatea functii, cand presedintele Traian Basescu le-a spus adio fostilor colegi. A devenit, inevitabil, presedinta Partidul Miscarea Populara si candidat la cea mai inalta functie in stat. N-a fost sa fie! N-a fost buna pentru Romania! La alegerile prezidentiale, blonda n-a reusit sa convinga prea multi alegatori, iar cariera ei politica a inceput sa se destrame rapid sub tirul acuzatiilor venite din partea procurorilor DNA.

 

 

Taguri: