Elena Udrea, primele declaratii dupa ce a nascut, cu o luna inainte de data preconizata! Iata ce a marturisit fostul politician!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 sep 2018, 15:53

Elena Udrea a devenit mamica si este extrem de fericita si implinita.

Cu o luna inainte de data preconizata, Elena Udrea a dat nastere unei fetite perfect sanatoase, la o clinica privata din Costa Rica. 

"Sunt foarte bine! Neasteptat de bine pentru cum s-au intamplat lucrurile, totul a fost prin surprindere! A fost o noapte grea pentru ca am ales sa nasc natural! Presupun ca si un tata este emotionat ca si o mamica! E un sentiment sa vezi o fiinta noua, pe care practic tu ai creat-o! Sper sa semene si cu mine! Adrian zice ca seamana cu el!", a spus Elena Udrea.

Micuta va purta numele de Eva Maria, asa cum si-a dorit Elena Udrea, care este in culmea fericirii. 

 

 

Pe de alta parte si tatal, Adrian Alexandrov este extrem de fericit si implinit si a declarat ca abia asteapta sa ajunga in Costa Rica pentru a-si strange la piept fetita.

"Micuta Eva Maria s-a hotarat sa ne ia prin surprindere si a venit pe lume! Sunt un tatic fericit si avem o fetitia frumoasa si sanatoasa! Elena se simte bine, iar nasterea a decurs normal! O bucurie greu de descris in cuvinte! Abia astept sa-mi tin fetita in brate si sa le doresc tuturor sa aiba parte de astfel de momente fericite, pentru ca un copil este o binecuvantare!", a scris Adrian Alexandrov pe contul lui de socializare.

Elena Udrea a fost condamnata definitiv, la inceputul acestei veri, la sase ani de inchisoare, in dosarul "Gala Bute". Inaintea deciziei magistratilor, fostul deputat a plecat in Costa Rica, unde a primit azil politic. Intre timp insa autoritatile romane au cerut extradarea fostului politician. (sursa:VIVA)

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.