Elena Udrea Ramane in arest in cazul dosarului "Gala Bute". Magistratii au respins contestatia deputatei la masura preventiva

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:03

Vestea pe care o astepta cel mai mult Elena Udrea a venit abia dupa 9 ore. Dar n-a fost cea dorita.

Deputata nu va dormi nici on urmatoarele nopti pe perna ei de acasa. Magistratii Curtii Supreme au decis ca ea sa ramana in arest preventiv. De 9 zile, Elena Udrea doarme in patul din celula arestului preventiv de la Politia Capitalei. Azi a venit tot zambind in fata judecatorilor pentru a-i convinge sa o cerceteze in libertate in dosarul „Gala Bute”. Eleganta ca si pana acum, dar cu parul prins in coada, semn ca ii lipseste coaforul, Udrea si-a facut aparitia la inalta Curte de Casatie si justitie unde era asteptata si de singura prietena care ii mai este alaturi!

Dupa

doua ore de declaratii, deputata a cerut judecatorilor permisiunea de a merge la toaleta. O pauza scurta, de care a profitat, insa si a reusit sa schimbe cateva vorbe cu Ruxandra Dragomir. De pe hol, cineva a zarit-o si a incurajat-o ca pe stadion. Dupa trei ore si jumatate, Elena Udrea a iesit din sala de judecata. A fost urcata, din nou, in duba politiei si dusa inapoi de unde venise, in Arestul Central.

Arestul Central al Politiei Capitalei a devenit neincapator, asa ca reprezentantii Inspectoratului General al Politiei Romane au decis sa il extinda cu alte doua corpuri de cladire care se afla in aceasi curte. Coincidenta sau nu, dupa ce Elena Udrea a facut o cerere de renovare pe banii ei a celulei in care se afla, reprezentantii Politiei Capitalei au anuntat ca se afla, deja, in desfasurare un program de reabilitate si modernizare a celulelor de la Arestul Central al Politiei Capitalei.

Locatarii Arestului Central, care se inmultesc de la o zi la alta sunt ai nostri, insa, banii de renovare a celulelor sunt europeni. Peste 1 milion de euro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO133881##