Elena Udrea, sexy nasa de botez intr-o rochie transparenta si scurta! Am aflat secretul tenului lipsit de riduri

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:24

Elena Udrea a fost nasa de botez pentru cel de-al saptelea fin al ei, weekendul care a trecut. La crestinarea micutului Tudor Barzau a fost prezent si fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, insotit de Maria, sotia lui.

 

VIDEO Elena Udrea, sexy nasa de botez intr-o rochie transparenta si scurta! Am aflat secretul tenului lipsit de riduri
Elena Udrea a fost nasa de botez pentru cel de-al saptelea fin al ei, weekendul care a trecut. La crestinarea micutului Tudor Barzau a fost prezent si fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, insotit de Maria, sotia lui.
Elena Udrea s-a ocupat de ceremonie pana in cel mai mic detaliu si a avut grija ca finul ei sa aiba o tinuta de milioane care a atras toate privirile: "Este un copil
crestinat, fericit si cu credinta in dumnezeu! Parintii vor avea grija sa aiba o viata fericita. Am facut fata sa il tin in brate atata, m-am pregatit din timp pentru ca Tudor are 9 kg. Le dorim fericire tuturor, si domnului presedinte, si doamnei!"
Petrecerea a continuat la un restaurant exclusivist, elegand si scump. Acolo, Elena Udrea a reusit sa socheze cu tinuta ei sexy si trupul tonifiat.
Pe seara, Elena a purtat o rochie neagra, transparenta, mult peste genunchi si o pereche de sandale aurii.
"E al saptelea fin, am avut 5 baietei si 2 fete. Mai am de botezat multi baieti ca sa mi se ierte pacatele. Eu am fost un copil prea cuminte. In copilarie, aveam o papusa de 180 de lei, se numea Nicoleta. Porecla mea era Pusica, tata imi spunea asa, Dumnezeu sa il ierte.
Asa isi arata dragostea lui pentru mine, doar el imi spunea asa. Numele Elena mi se potriveste mai bine decat Gabriela. In prezent, mama inca ma cearta.
Casatoria cu Dorin Cocos a fost un cadou de ziua mea, a durat 10 ani si a fost o perioada frumoasa din viata mea. Sper ca toate femeile sa aiba o casatorie ca aia. Divortul a fost greu, a fost o perioada agitata si traumatizanta pentru mine.
S-a intamplat totul pe repede inainte, a inceput de la un SMS si s-a sfarsit la notar. Viata e frumoasa si plina de oportunitati la fericire.
As mai imbraca rochia de mireasa, nu o sa arate ca la 40, dar... Asta e! Toata viata o sa cred in dragoste, inceputuri si relatii noi. Nu am un tipar de barbat anume, cand se va intampla voi stii.
Sunt un om pozitiv, nu imi fac probleme. Am invatat lucruri despre mine, credeam ca sunt un om cu principii, pentru care loialitatea este importanta... Daca nu aveam aceasta cumpana, nu imi testam aceste calitati.
Citeste continuarea si vezi materialul video!

Elena Udrea s-a ocupat de ceremonie pana in cel mai mic detaliu si a avut grija ca finul ei sa aiba o tinuta de milioane care a atras toate privirile:" Este un copil crestinat, fericit si cu credinta in dumnezeu! Parintii vor avea grija sa aiba o viata fericita.

Am facut fata sa il tin in brate atata, m-am pregatit din timp pentru ca Tudor are 9 kg. Le dorim fericire tuturor, si domnului presedinte, si doamnei!"

Petrecerea a continuat la un restaurant exclusivist, elegand si scump. Acolo, Elena Udrea a reusit sa socheze cu tinuta ei sexy si trupul tonifiat. Pe seara, Elena a purtat o rochie neagra, transparenta, mult peste genunchi si o pereche de sandale aurii.
" E al saptelea fin, am avut 5 baietei si 2 fete. Mai am de botezat multi baieti ca sa mi se ierte pacatele. Eu am fost un copil prea cuminte. In copilarie, aveam o papusa de 180 de lei, se numea Nicoleta. Porecla mea era Pusica, tata imi spunea asa, Dumnezeu sa il ierte. Asa isi arata dragostea lui pentru mine, doar el imi spunea asa. Numele Elena mi se potriveste mai bine decat Gabriela. In prezent, mama inca ma cearta.

Casatoria cu Dorin Cocos a fost un cadou de ziua mea, a durat 10 ani si a fost o perioada frumoasa din viata mea. Sper ca toate femeile sa aiba o casatorie ca aia. Divortul a fost greu, a fost o perioada agitata si traumatizanta pentru mine. S-a intamplat totul pe repede inainte, a inceput de la un SMS si s-a sfarsit la notar. Viata e frumoasa si plina de oportunitati la fericire.

As mai imbraca rochia de mireasa, nu o sa arate ca la 40, dar... Asta e! Toata viata o sa cred in dragoste, inceputuri si relatii noi. Nu am un tipar de barbat anume, cand se va intampla voi stii. Sunt un om pozitiv, nu imi fac probleme. Am invatat lucruri despre mine, credeam ca sunt un om cu principii, pentru care loialitatea este importanta... Daca nu aveam aceasta cumpana, nu imi testam aceste calitati.


Citeste continuarea si vezi materialul video!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.