Elena Udrea, SINGURA, dar cu o avere IMPRESIONANTA! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 14:10

Elena Udrea este acum o femeie singura, dar cu o avere impresionanta.

 In urma partajului PD-Lista s-a ales cu trei imobile, 6 terenuri in Pipera si Bucuresti, peste jumatate de milion de euro in conturi, 2 masini si bijuterii de 50 de mii de euro! Sa le luam insa pe rand!

In urma divortului Elena Udrea are in proprietate un apartament si o casa in Bucuresti, dar si o vila in Pipera! Si totusi Udrea nu a fost o femeie saraca nici in timpul casniciei! Mereu se afisa cu pantofi si rochii de mii de euro!


Acum insa are liber la cumparaturi...nu
mai are un sot care ar putea sa o critice daca face prea mult shopping! Si totusi blonda de la PD-L a dovedit ca poate sa faca economii, daca are un scop bine definit!

Chiar daca in vremurile de criza fostul ministru si-a donat salariul...acum conturile Elenei Udrea arata foarte bine! Peste 500 de mii de euro i-au revenit blondei de la PD-L in urma impartirii pe care a facut-o cu Dorin Cocos!

Si ca orice femeie cu stare....Elena
Udrea a ramas in urma divortului si cu o colectie de bijuterii impresionanta, in valoare de 50 de mii de euro! Cu o asemenea avere...si frumusete, Elena Udrea va ajunge cu siguranta in topul celor mai curtate femei din Romania! Cat despre fostul sot, Dorin Cocos, acesta a ramas cu afacerile!