Elena Udrea va fi extrădată în România astăzi! Fosta politiciană va fi mutată la penitenciarul „Târgușor”

Autor: Lavinia Medrea

Elena Udrea va fi extrădată în România astăzi! Fosta politiciană va fi mutată la penitenciarul „Târgușor”

Sursa: Twitter

Autoritățile bulgare au anunțat că Elena Udrea va fi predată astăzi, în jurul orei 14:00, în România, după care va fi dusă la penitenciarul de femei „Târgușor”, pentru a-și ispăși pedeapsa.

Elena Udrea va fi extrădată în România astăzi, 16 iunie 2022. În jurul orei 14:00, fosta politiciană va fi predată de către autoritățile bulgare în România, după care va fi dusă la închisoare de femei „Târgușor”, unde își va duce la bun sfârșit sentința.

Elena Udrea va fi extrădată în România astăzi  

În urmă cu câteva zile, Curtea de Apel din Sofia a decis extrădarea Elenei Udrea în România, unde își va săvârși sentința la penitenciarul pentru femei „Târgușor”.

Până ieri, nu era sigur dacă această măsură va fi aplicată, dar decizia a fost luată. Azi, autoritățile bulgare o vor preda pe Elena Udrea în România, pe la punctul de frontieră, în jurul orei 14:00. Imediat ce va ajunge în țară, autoritățile de la penitenciarul „Târgușor” o vor prelua pentru a-și ispăși pedeapsa, relatează Digi24, citat de click.ro.

Citeste si: În ce condiții va sta Elena Udrea în închisoarea de la Târgșorul Nou? Decizia de extrădare a sa a fost luată ieri, 10 iunie

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Reamintim faptul că Elena Udrea a fost condamnată definitiv și irevocabil la șase ani de închisoare cu executare pentru dosarul „Gala Bute” de către Înalta Curte de Casație și Justiție. 

După ce a aflat sentința, Elena Udrea a plecat în Bulgaria

Atunci când a aflat sentința, Elena Udrea a fugit în Bulgaria, pentru a încerca să scape de condamnare. Autoritățile române au căutat-o pe fosta politiciană la locuința ei din Corbeanca, dar nu au găsit-o, motiv pentru care căutările au luat amploare mai mare.

Fosta politiciană a fost dat în urmărire generală și găsită, în final, pe teritoriul Bulgariei, după care a fost închisă în Bulgaria, unde a făcut mai multe cereri în fața judecătorilor pentru a-și ispăși pedeapsa în afara României. 

Citeste si: Elena Udrea, prima reacție după ce a fost decisă extrădarea sa în România. Aceasta susține că este acuzată pe nedrept

Magistrații bulgari nu s-au lăsat impresionați de rugămințile Elenei Udrea și au hotărât ca aceasta să fie extrădată în România. 

În 2018, asemănător cu anul acesta, Elena Udrea a fost dată în urmărire prin Interpol, după ce fugise în Costa Rica.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.