Elena Udrea, ZAMBETE de la Paris. Romanii care au intalnit-o acolo se mandresc cu amintirile pe care le au cu deputatul

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:00

Nu a fost eliberata si urcata in primul avion catre capitala Frantei, dar, romanii care au intalnit-o acolo se mandresc cu amintirile pe care le au cu ea.

Pentru ca a avut un asa invitat de onoare, patronul restaurantului romanesc din Paris nu s-a sfiit sa afiseze fotografia in vitrina, la loc de cinste. Instantaneele au rol de reclama pentru trecatorii, cunoscatori sau nu ai Elenei Udrea. Fosta prima blonda din politica, asa cum se declara singura Elena Udrea, s-a oprit la acest restaurant chiar in ziua celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, cand a venit sa sustina diaspora.

Branza cu mucegai, strugurii sau vinurile fine nu i-au facut cu ochiul Elenei Udrea. Tot la specialitati romanesti a tras. Nu este singura oara cand Elena Udrea a facut o vizita celebra la Paris. In perioada 13-16 februarie 2014, a fost cazata la un hotel de 5 stele impreuna cu procurorul sef DIICOT, Alina Bica, si cu Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO132349##

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.