Eleva care a cazut de la etajul unei vile din Busteni a murit la spital VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 12:15

Eleva de 13 ani, care se afla intr-o tabara de olimpici la Busteni a decedat marti seara la Spitalul Orasenesc Sinaia in urma unui stop cardio-respirator.

Adolescenta a fost gasita, marti dimineata, in coma si soc hipotermic dupa ce a cazut de la etajul vilei in care era cazata si a stat mai multe ore in ger. Potrivit Agerpres, directorul medical al spitalului din Sinaia, Constantin Roman Tamaduianu, a declarat, miercuri dimineata, ca fetita a decedat marti seara in urma unui stop cardio-respirator, in ciuda faptului ca inima acesteia incepuse sa bata independent dupa mai multe ore de masaj cardiac extern.


In momentul in care aceasta a fost gasita avea o temperatura a corpului de 19,5 grade Celsius si se afla in coma. Fetita a fost transportata la spitalului din statiunea Sinaia, unde, timp de mai multe ore, medicii i-au facut continuu masaj cardiac extern, reusind sa ii ridice temperatura corpului la peste 30 de grade. La un moment dat, inima acesteia incepuse sa bata independent, insa fata respira in continuare cu ajutorul unui aparat.


Eleva se afla la Busteni intr-o tabara de olimpici la matematica care era programata sa se desfasoare in perioada 3-12 ianuarie, cei 22 de elevi fiind supravegheati, potrivit Politiei Prahova, de patru profesori. Prefectul de Prahova, Marius Sersea, a precizat ca tabara a fost organizata online si nu avea avizul Ministerului Educatiei. Deocamdata, nu exista concluzii in acest caz, ancheta fiind in desfasurare.


 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.