Eleva disparuta din Capitala a fost gasita intr-un tren pe ruta Suceava - Bucuresti

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:40

Iulia Ionescu, adolescenta de 15 ani, disparuta miercuri in Capitala, a fost gasita intr-un tren in care a urcat la Suceava, venind spre Bucuresti.

Seful de tren a spus ca, in momentul in care a ajuns la fata cu controlul biletelor, a stat de vorba cu ea dupa ce a recunoscut-o ca ar fi adolescenta disparuta, moment in care fata a devenit agitata si si-a sunat mama, spunandu-i ca se intoarce acasa, la Bucuresti. Seful Politiei Romane, Petre Toba, a declarat ca Iulia Ionescu se afla in custodia Politiei si se indreapta spre Bucuresti, unde va fi predata familiei, informeaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Constantin Stoica, a declarat pentru Mediafax ca, in urma verificarilor facute dupa gasirea Iuliei Ionescu, Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor infirma informatia potrivit careia fata ar fi fost la vreo manastire din judetul Suceava.

Potrivit lui Stoica, politistii din Suceava au verificat la rindul lor in ultimele doua zile toate manastirile si chiar biserici din judet si nu au gasit-o pe adolescenta la niciuna dintre ele.

Stoica a mai spus ca l-a contactat personal pe seful Politiei Transporturi Feroviare (TF) Suceava, Florin Catana, pentru a afla mai multe despre calugarul despre care s-a spus ca a insotit-o pe fata la gara si i-a luat bilet. Catana i-a spus reprezentantului Patriarhiei ca informatia o are de la un lucrator al sau, care a vazut un calugar cumparand un bilet de tren, dar nu poate spune cu certitudine ca acesta avea legatura cu cazul, a mai spus Stoica.

Patriarhia este interesata sa afle daca exista o manastire sau un singur calugar care a primit-o pe tanara fara sa anunte autoritatile, a subliniat purtatorul de cuvant, adaugand ca o astfel de incalcare a disciplinei bisericesti ar fi sanctionata.

Constantin Stoica a declarat anterior pentru Mediafax ca, imediat dupa aflarea vestii ca Iulia Ionescu a fost gasita si ca a urcat in tren la Suceava, unde era imbracata in haine de calugarita, Patriarhia a contactat Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor sa verifice daca Iulia Ionescu a plecat de la o manastire de acolo.

Iulia Ionescu, fata de 15 ani, disparuta miercuri in Capitala, a fost gasita intr-un tren in care a urcat la Suceava, venind spre Bucuresti, dupa ce a fost recunoscuta de seful de tren care a anuntat Politia, autoritatile coborand cu ea la Focsani, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii CFR Calatori.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Seful Politiei Romane, Petre Toba, a declarat, in jurul orei 21.00,

ca Iulia Ionescu se afla in custodia Politiei si se indrepta spre Bucuresti, unde urma sa fie predata familiei.

Fata a fost recunoscuta de angajatul CFR, in jurul orei 17.15, in dreptul localitatii Pascani, intr-un tren international care venea de la Moscova si mergea spre Sofia, acesta transmitand autoritatilor ca este o persoana in tren cu semnalmentele Iuliei Ionescu, a declarat pentru MEDIAFAX Alina Predescu, purtator de cuvant la CFR Calatori.

Adolescenta a urcat in tren la Suceava si calatorea cu bilet, pana la Bucuresti, a mai precizat aceasta.

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.