Eleva olimpica IN STARE CRITICA dupa ce ar fi cazut de la etajul vilei unde era cazata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 11:20

O eleva in varsta de 13 ani aflata in tabara la Busteni a fost dusa la spital in stare critica, marti, dupa ce ar fi cazut de la un etaj al vilei unde era cazata, ea fiind gasita cazuta de catre colegi. Eleva este olimpica si se afla in acea tabara cu mai multi copii olimpici la matematica.

Potrivit reprezentantilor Seviciului de Ambulanta Prahova, fata este intr-o stare foarte grava, fiind gasita in hipotermie severa, temperatura corpului fiind de 19,5 grade. Ea a fost transportata la Centrul de primiri urgente al Spitalului Sinaia, unde medicii incearca in continuare sa o resusciteze.

Directorul medical al Serviciului de Ambulanta Prahova, Daniel Nicolae, a precizat ca adolescenta are sanse minime de supravietuire. Potrivit Mediafax, fata ar fi stat in zapada foarte mult, inca din cursul noptii, ambulanta fiind solicitata la fata locului la ora 7.28
si ajungand in jurul orei 7.40, cand au inceput si manevrele de resuscitare.

Fata era cazata intr-o vila din Busteni, unde se afla in tabara elevi din mai multe localitati ale tarii. Conform surselor citate, ea a fost gasita cazuta in zapada de catre colegi, Politia neputand preciza inca daca a fost vorba despre un accident sau daca fata s-a aruncat de la etajul vilei, cercetarile fiind in desfasurare.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Prahova, Daniel Radu, fata se afla in tabara impreuna cu mai multi elevi olimpici la matematica. Reprezentantul Politiei a precizat ca adolescenta este din Bucuresti.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.