Elevii pot participa la orele online doar dacă sunt infectați cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de către autorități

Author: Lavinia Medrea

Elevii pot participa la orele online doar dacă sunt infectați cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de către autorități

Sursa: PixaBay

Autoritățile au anunțat că doar elevii care sunt infectați cu COVID-19 pot participa la cursurile online. Iată care sunt noile reguli.

Autoritățile au transmis că singurii elevi care pot participa la orele online sunt cei infectați cu COVID-19. Elevii care sunt bolnavi din alte cauze nu pot participa la cursurile online și vor primi absență la școală.

Elevii pot participa la orele online doar dacă sunt infectați cu COVID-19. Ceilalți vor fi notați cu absență la școală și nu vor putea participa la orele online

Dacă până acum elevii care erau bolnavi din varii motive aveau dreptul de a participa la cursurile online care se fac de către cadrele didactice pentru cei infectați cu COVID-19, acum nu va mai fi posibil.

Citeste si: Toate școlile vor avea program special pe 15 februarie, de Ziua Națională a Lecturii. Ministrul Educaţiei a dat vestea

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cu puțin timp în urmă, autoritățile au explicat că, în cazul în care școala este în format fizic, elevii cu probleme de sănătate nu pot participa la orele online, dacă nu au COVID-19. Așadar, vor fi notați cu absență. 

Ce părere au părinții despre participarea exclusivă a elevilor infectați cu COVID-19 la orele online

Părinții și-au arătat dezacordul imediat după ce decizia a fost transmisă de către autorități, ba chiar au povestit că au fost nevoiți să meargă la medicul de familie pentru a solicita adeverință medicală.

De asemenea, câtă vreme copiii stau acasă, aceștia trebuie să meargă la finalul programului orelor de curs pentru a ridica fișele de lucru. 

Citeste si: scoal

În situația dată, mulți părinți nu susțin deciza luată de autorități, considerând că este o discriminare asupra elevilor, mai ales pentru că orele oricum se mută în regim online dacă mai mult de trei elevi sunt confirmați cu COVID-19.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?