UPDATE Ce subiecte au avut de rezolvat elevii de clasa a XII-a la proba scrisă de la Matematică pentru examenul de Bacalaureat

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 02 iul 2024, 15:57
Examenul de Bacalaureat la Matematică 2024 Foto(4)

Examenul de Bacalaureat la Matematică 2024

Sursa: stirileprotv.ro

Elevii ce termină clasa a XII-a susțin la data de 2 iulie 2024 proba scrisă la proba obligatorie a profitului.

Examenul de Bacalaureat a început probele scrise la data de 1 iulie, atunci când elevii au susținut proba scrisă la Limba și literatura română, iar la data de 2 iulie aceștia susțin proba obligatorie a profilului, mai exact la Matematică pentru profilul real și Istorie pentru profilul uman. Iată care este ora la care sunt postate subiectele pe care elevii le-au rezolvat la Bacalaureat.

UPDATE Subiecte proba scrisă la Matematică Bacalaureat 2024 profil tehnologic

mate-info.pdf

stiinte.pdf

pedagocic.pdf

tehnologic.pdf

 

Au apărut primele imagini cu subiectele de azi pentru proba scrisă la matematică pentru BACALAUREAT 2024 profilul tehnologic, potrivit stirileprotv.ro.

Astfel, acestea sunt subiectele de azi, urmând ca după ora 15:00 subiectele să fie afișate și în format PDF:

Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică a examenului de Bacalaureat

Elevii se pregătesc pe parcursul anilor de liceu pentru examenul maturității sau examenul de Bacalaureat, iar la data de 2 iulie 2024, cei ce au terminat clasa a XII-a își vor pune în valoare abilitățile și cunoștințele la proba obligatorie a profilului, mai exact la Matematică pentru profilul real și Istorie pentru profilul uman.

Candidații ce susțin în această zi proba obligatorie a profilului la matematică pot avea subiecte diferite, în funcție de profilul real pe care l-au urmat pe parcursul anilor de liceu. Aceștia pot primi subiecte ce sunt împărțite pe patru nivele de dificultate, mai exact M1, M2, M3 și M4. Elevii ce au urmat profilul real, specializarea matematică-informatică și pentru filiera vocațională, profilul militar, specializarea matematică-informatică vor primi subiecte pentru cel mai avansat nivel de matematică, M1, potrivit stirileprotv.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: BAC 2024 proba scrisă la Limba și literatura română profil real: Elevii clasei a XII-a au avut de scris un eseu care să prezinte particularități ale unei nuvele studiate. Acestea sunt subiectele de azi

Candidații ce au urmat profilul real, specializarea științe ale naturii vor primi subiecte pentru nivelul M2 de Matematică la examenul de Bacalaureat, în timp ce elevii ce au urmat profilul servicii toate calificările profesionale, profilul resurse naturale şi protecţia mediului, toate calificările profesionale; profilul tehnic, toate calificările profesionale la filiera tehnologică vor primi

subiecte pentru nivelul M3. Cei ce vor primi subiecte pentru nivelul M4 sunt elevii ce au urmat profilul pedagogic, specializarea învăţător/educatoare.

Subiectele și baremele pentru BAC urmează să fie afișate în format PDF, după ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, dar și în acest articol, pe site-ul kanald.ro.

Calendar Bac pentru anul 2024

 

  • 17 – 19 iunie 2024: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română – proba A
  • 19 – 20 iunie 2024: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă – proba B
  • 19 – 21 iunie 2024: Evaluarea competențelor digitale – proba D
  • 25 – 27 iunie 2024: Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională – proba C
  • 1 iulie 2024: Limba și literatura română – proba E.a) – proba scrisă

  • 2 iulie 2024: Proba obligatorie a profilului – proba E.c) – proba scrisă
  • 4 iulie 2024: Proba la alegere a profilului și specializării – proba E.d) – proba scrisă
  • 5 iulie 2024: Limba și literatura maternă – proba E.b) – proba scrisă

 

8 iulie 2024: Afișarea rezultatelor la probele scrise până la ora 12.00) și depunerea contestațiilor în intervalul orar 12.00 – 18.00

9 – 11 iulie 2024: Rezolvarea contestațiilor

12 iulie 2024: Afișarea rezultatelor finale

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?