Elif descopera planul diabolic pus la cale de Defne si ii dezvaluie totul lui Kahraman! Afla cum va reactiona barbatul si ce masuri va lua impotriva fostei sale sotii, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:47

Strategia lui Defne de a ramane in preajma lui Kahraman este deconspirata de Elif, care ii marturiseste totul sotului ei. Insa reactia acestuia la cele aflate este socanta pentru Elif.

Desi acceptase sa revina mijlocul familiei Yorukhan, de dragul sotului ei, Elif este profund dezamagita de hotararea neasteptata a acestuia de a le aduce pe Defne si pe fiica lor la conac, fara sa se consulte. Aceasta isi manifesta uluirea si nemultumirea fata de gestul lui Kahraman si ii reproseaza ca a trecut peste rivalitatea dintre ea si Defne.


Kahraman realizeaza ca a gresit fata de Elif si merge in camera ei pentru a o linisti si pentru a-i reconfirma ca ea este singura femeie din viata lui pe care o iubeste si ca protectia de
care da dovada fata de Defne este doar pentru a-si apara fetita de posibilele pericole care ii pandeau.


Elif se lupta sa ii capteze atentia fiului ei, care odata cu venirea lui Defne, isi doreste sa stea in preajma acesteia, ignorand-o pe adevarata sa mama. Toprak ajunge in fata camerei lui Defne dandu-i ocazia lui Elif sa auda o convorbire telefonica purtata de rivala ei, in care aceasta dadea detalii despre actiunile negugetate pe care le planuise impotriva familiei Yorukhan.
Elif nu ezita si ii spune lui Kahraman temerile in privinta lui Defne.


La conac, Elif este ingrijorata ca sotul ei nu ia in serios atentionarile ei in privinta lui Defne. Elif isi exprima ingijorarea ca Defne o sa le faca noi probleme dupa ce ani de zile fusese despartita de Kahraman din cauza uneltirilor lui Defne si ale lui Maksut.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Intre
timp, Elif surprinde o discutie intre Defne si cel pe care il angajase pentru a-si pune planul in aplicare si inregistreaza momentul in care rivala sa ii oferea bani barbatului pentru serviciile lui. Desi Elif ii marturiste totul sotului ei, Kahraman continua sa fie neincrezator in vestile aflate, considerand ca totul deriva din gelozia excesiva a acesteia...


Nu rata in aceasta seara, incepand cu ora 20.00,
un nou episod al serialului “Ziua in care mi s-a scris destinul”.

 

Taguri: