Elif isi face aparitia in mijlocul familiei Yorukhan! Afla cum va reactiona Kahraman cand va constata cine este de fapt noul asociat al companiei sale, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:44

Dupa ce accepta sa devina sotia lui Maksut, Elif pune in aplicare planul de razbunare impotriva lui Kahraman, hotarand sa il infrunte.

Desi inca avea sentimente pentru Kahraman, Elif se casatoreste cu Maksut, stiind ca doar acesta o va putea ajuta sa isi recupereze fiul. Barbatul este mai fericit ca niciodata pentru ca si-a vazut visul implinit si incepe sa faca demersuri necesare pentru a deveni asociatul companiei Yorukhan.


Intre timp, Elif continua sa mearga in fiecare zi la conac, pe furis, pentru a-si vedea fiul. Vede insa doar cum Kahraman pleaca cu Toprak in graba spre spital, insotiti de Defne.
Inspaimantata de starea fiului ei, Elif pleaca spre spital, fara sa ii pese ca ar putea fi vazuta, pentru a afla detalii despre copilul ei.
Elif se intoarce in casa lui Maksut si ii cere mamei sale sa mearga la spital pentru a-si vedea nepotul si pentru a aduce noi vesti despre starea micutului. Maksut aude discutia celor doua si ii promite sotiei lui ca va face tot posibilul pentru ca aceasta sa isi vada fiul.
Merg amandoi la spital si astepta un moment proprice pentru ca Elif sa patrunda in rezerva lui Toprak.

Defne zareste masina lui Maksut si o urmareste in trafic pana cand ajunge indreptul casei acestuia, insa nu distinge nimic suspect. Continua insa filajul si seara, are parte de o mare surpriza neplacuta, o vede iesind din casa lui Maksut pe Elif, marea ei rivala.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Nu
rata, in aceasta seara, un nou episod al serialului „Ziua in care mi s-a scris destinul”, la Kanal D.

 

Taguri: