Elif se considera tradata si vrea razbunare! Ce plan pune la cale, vedeti in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:43

Orbita de gelozie, Elif este pe cale sa ia cea mai dificila hotarare. Aceasta isi doreste mai mult ca niciodata sa isi recupereze fiul si sa se razbune pe familia Yorukhan, care i-a transformat viata intr-un infern.

Maksut incearca din rasputeri sa ii castige increderea lui Elif si ii expune planul lui de razbunare impotriva lui Kahraman, propunandu-i sa i se alature, daca isi doreste sa isi recapete fiul. La fel de viclean ca intotdeauna, Maksut profita de vulnerabilitatea lui Elif, careia ii impune cea mai crunta conditie, in schimbul ajutorului oferit. Tanara este socata de spusele acestuia si refuza categoric sa devina sotia celui care i-a transformat viata intr-un cosmar si incearca sa gaseasca singura o cale de a-si recastiga copilul.


In vreme ce Elif este la un pas sa se marite cu Maksut, Kahraman se afla pe punctul de a semna actele care il investeau pe noul actionar al companiei. Toate acestea le puteti vedea azi, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la 20.00, la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: