Elif si Kahraman sunt in pericol de moarte! Cei doi sunt amenintati cu arma, azi, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:29

Bulversat de identitatea mamei surogat, Kahraman incearca sa se impace cu gandul ca tanara aparuta recent in viata lor, ii va ajuta sa isi vada visul implinit. Insa in acelasi timp este nevoit sa infrunte starile depresive ale sotiei sale, care este chinuita de cosmaruri.


Izolata intr-o casa secreta, Elif incearca din rasputeri sa fuga, pentru a-si vizita mama la inchisoare si sora la spital, insa este rapid descoperita de Kahraman, care o readuce in casa pe care i-o oferise mama lui.
Disperata, Elif ii marturiseste acestuia despre intelegerea facuta cu Kiymet si motivul care a determinat-o sa accepte. Profund marcat de suferinta tinerei, Kahraman ii cere socoteala mamei sale pentru faptul ca a profitat de situatia precara a tinerei pentru a-si implini visul de a deveni bunica.


Nerabdatoare sa afle rezultatul analizalor lui Elif, Kiymet o insoteste la spital, unde descopera ca in sfarsit, va veni pe lume un mostenitor pentru familia sa.
Mai fericita ca niciodata, batrana raspandeste vestea cea mare intregii sale familii pentru a se bucura impreuna de miracolul mult asteptat.


Pe de alta parte, Elif este atacata de fostul ei logodnic, Maksut, care o rapeste din casa in care locuia aceasta, crezand ca astfel va reusi sa o convinga sa accepte cererea lui in casatorie. İntre timp, Kahraman afla despre rapirea lui Elif si incearca sa descopere locul in care fusese sechestrata.
Acesta il surprinde pe Maksut amenintand-o cu o arma pe Elif si sare in ajutorul acesteia, riscandu-si propria viata pentru cea care ii purta in pantec copilul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Nu ratati in aceasta seara, de la 20.00,
un nou episod din "Ziua in care mi s-a scris destinul", la Kanal D.Elif este urmarita de Maksut, fostul ei logodnic, care nu intelge ce anume i se intampla acesteia. Dornic sa-i recastige inima lui Elif, barbatul pune la cale rapirea acesteia. Afland ca tanara care ii poarta in pantec copilul este in pericol, Kahraman vine in ajutorul acesteia, riscandu-si viata pentru a o salva.

Nu ratati in aceasta seara, de la 20.00,

un nou episod din "Ziua in care mi s-a scris destinul", la Kanal D.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.