Elif trece prin cea mai dificila cumpana a vietii! O poveste dramatica incepe azi, in noul serial difuzat de Kanal D: "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la 20.00

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:29

“Ziua in care mi s-a scris destinul” este povestea unei mame-surogat care lupta sa isi pastreze copilul, dupa ce, printr-o intorsatura a sortii, descopera un detaliu important. Actiunea incepe sa devina palpitanta atunci cand femeia se indragosteste de tatal copilului.

Kahraman, personajul principal masculin, isi iubeste foarte mult sotia, insa mariajul lor fusese marcat de un grav accident petrecut in trecut, in urma caruia sotia sa a primit cumplita veste din partea medicilor, ca nu va putea avea copii niciodata. Kahraman se invinovateste de cele intamplate si incearca din rasputeri sa isi revendice greseala fata de Defne, demostrandu-i dragostea sa.


In ciuda cruntului verdict primit de la medici, familia lui Kahraman asteapta un copil de la el si sotia sa.
Kyimet, mama lui Kahraman, pune constant presiune pe fiul sau, de la care isi doreste cu ardoare un nepot, deorece viitorul familiei sale depinde de venirea pe lume a unui mostenitor.


Intr-o zi, Defne este sfatuita de o prietena sa apeleze la o mama surogat pentru a putea sa isi vada visul implinit. Aceasta merge la soacra ei sa ii ceara sfatul. Desi este socata la inceput, batrana accepta propunerea nurorii sale, gandindu-se ca aceasta este singura cale de a avea un nepot, care sa duca mai departe numele familiei sale.
In vreme ce cauta o mama surogat pentru nora sa, Kyimet o intalneste din intamplare pe Elif, o tanara naiva, care ar fi putut reprezenta solutia problemelor sale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Disperata sa isi scoata mama din inchisoare si sa isi ajute sora bolnava, Elif accepta oferta batranei.
Kyimet aranjeaza o intalnire cu un medic specialist din Cipru pentru ca Elif sa inceapa procedurile necesare. Insa vestile medicului nu sunt bune deloc imbucuratoare, deoarece nora sa nu poate fi supusa unei astfel de interventii. Dorinta arzatoare a batranei o impinge sa faca o intelegere secreta cu medicul, care va marca pentru totdeauna destinul lui Elif.


Intre timp, la clinica, dupa incheierea procedurilor de fertilizare, Elif ii intalneste pe parintii copilului pe care il va purta in pantec si sufera un soc puternic la vederea acestora.


Nu ratati un serial plin de tensiune, din aceasta seara, de la 20.00, la Kanal D.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.