Eliminare cu emoții și suspans în cea de-a treia Gală a noului sezon Casa iubirii! Bianca, Daniela și Bogdan au ajuns în pericol de eliminare! Iată cine a plecat acasă

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 feb 2024, 21:00

Andreea Mantea, prezentatoare emisiunii Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Emoții la cote maxime în cea de-a treia Gală din noul sezon Casa iubirii! Bianca, Daniela și Bogdan au ajuns în pragul eliminării! „Favoritul nu-l va mai putea salva!” Cine a părăsit emisiunea!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii a adus în atenția publicului zece concurenți noi dornici să își caute jumătatea, dar și două fete și doi băieți din sezonul anterior, care și-au dorit să își continue periplul în cadrul show-ului pentru a-și întâlni marea dragoste și pentru a pune bazele unei relații serioase. Încă de la primele ediții concurenții au legat simpatii și chiar amiciții și au încercat să se cunoască mai bine.

Dacă în prima săptămâna nu a existat nicio eliminare, iar în cea de-a doua Gală concurentul ajuns în pragul eliminării a fost salvat de către Favoritul publicului, în această seară, Andreea Mantea a anunțat că unul dintre cei trei nominalizați va fi eliminat, deoarece nu-l va mai putea salva nimeni.

Emoții la cote maxime în cea de-a treia Gală din noul sezon Casa iubirii! Bianca, Daniela și Bogdan au ajuns în pragul eliminării

În cea de-a treia Gală a emisiunii Casa iubirii, concurenții au trecut prin emoții uriașe și suspans, deoarece au așteptat cu nerăbdare să afle verdictul serii, despre cea sau cel care va fi eliminat. După ce fiecare concurent și-a exprimat votul pentru unul dintre colegii lor, Andreea Mantea i-a chemat în față pe cei trei nominalizați spre eliminare din această seară: Bianca, Daniela și Bogdan. De departe, pentru Cosmin nu au fost cele mai ușoare momente deoarece tânărul se apropiase destul de mult de Bianca și visa să înceapă o perioadă de cunoaștere alături de ea.

La un moment dat, Bianca a aflat cu mare bucurie că se poate îndrepta spre scaunul ei, pentru a-și continua parcursul în cadrul emisiunii alături de Cosmin, concurentul pe care îl admiră. În așteptarea verdictului serii, Daniela și Bogdan au aflat cu regret că Favoritul săptămânii nu va mai putea salva pe nimeni de această dată și astfel unui dintre ei va pleca acasă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Lorena Rumbecu a primit un semn neașteptat: „Te măriți”. Ce a apărut pe pagina de Instagram a fostei concurente

În cele din urmă, Andreea Mantea a anunțat că cea care va pleca acasă este Daniela, iar Bogdan își va putea continua periplul în Casa iubirii.

Vestea că frumoasa blondină va părăsi competiția l-a întristat teribil pe Laurențiu, care încă mai spera ca ei se vor apropia mai mult.

Citește și: Robert Chirescu, vacanță exotică alături de iubita lui? Detaliul care a apărut pe pagina de Instagram a fostului concurent de la „Casa iubirii”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?