Eliminare cu lacrimi în „Casa iubirii”! Patru concurenți au ajuns în pericol de eliminare. Iată cine a părăsit emisiunea duminică, 25 septembrie!

Author: Diana Tilă
Actualizat: 25 sep 2022, 20:00
Foto(4)

Momente tensionate în Casa iubirii, patru concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă!

Fiecare Gala a emisiunii Casa iubirii este marcată de multe tensiuni, emoții și chiar regrete. La finalul serii, Andreea Mantea a anunțat cine părăsește emisiunea.

Citeste si: Kinga și Radu, în pragul despărțirii definitive! „N-am venit în emisiune să mă umilești tu pe mine” Iată ce replici acide și-au spus în Casa iubirii și care a fost decizia lor finală!

Eliminare cu lacrimi în „Casa iubirii”! Patru concurenți au ajuns în pericol de eliminare

Emoțiile și suspansul au atins cote maxime în cadrul ediției de duminică, 25 septembrie, a emisiunii Casa iubirii.

Patru concurenți au fost nominalizați de către colegii lor și au ajuns în pragul eliminării, însă în cele din urmă doar unul dintre ei a părăsit emisiunea Casa iubirii. 

Andreea Mantea a anunțat că dintre cei patru concurenți care se află în pragul eliminării, Alin, Raluca, Ionuț și Xenia, doar unul dintre ei își va lua rămas bun de la colegi.

Înainte de a anunța Andreea Mantea concurenții care sunt salvați, Alin a declarat că dacă părăsește Casa iubirii, singurul regret ar fi că nu a putut să o cunoască mai bine pe Bianca.

Andreea Mantea a mărturisit că i-a rugat pe concurenți de mai multe ori să nu se mai joace, deoarece eliminările sunt consecințele faptelor lor.

După câteva momente pline de suspans, Andreea Mantea a anunțat că Alin și Raluca sunt primii care își pot continua parcursul în Casa iubirii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Kinga nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi. Concurenta a mărturisit că îi este teamă că Xenia va părăsi emisiunea.

"Sunt șanse mari ca Ionuț să rămână, nu Xenia. Ionuț e foarte susținut", a declarat Kinga.

Citeste si: Xenia și Alin în pragul despărțirii definitive! Bianca a profitat de ocazie pentru a-și mărturisi sentimentele față de Alin! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!

Cu toate acestea, Xenia a declarat că nu ar avea regrete dacă ar pleca:  "Nu m-am mai regăsit de câteva săptămâni!" 

Cine a părăsit Casa iubirii?

Ionuț și Xenia au așteptat cu sufletele la gură și cu emoții anunțul făcut de Andreea Mantea. După câteva momente pline de suspans, Andreea Mantea a anunțat că Xenia părăsește emisiunea Casa iubirii.

Citeste si: Alin, decizie neașteptată in privința Xeniei! „Nu fi supărat! Îmi pare rău” Iată cum a reacționat concurenta când Alin a dat in vileag adevăratele ei intenții în Casa iubirii!

Urmărește materialul video de mai jos pentru a vedea ce a declarat Xenia înainte de a părăsi Casa iubirii.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.