Eliminare cu lacrimi în „Casa iubirii”! Un concurent neașteptat a părăsit competiția: „Eu chiar am crezut în cunoașterea noastră”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 sep 2023, 20:00

Astăzi, în gala emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, a avut loc o eliminare care s-a lăsat cu lacrimi amare.

Astăzi, în gala emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată la Kanal D, a avut loc o eliminare care a dat startul unor lungi șiroaie de lacrimi.

Un concurent neașteptat a părăsit competiția

În gala de astăzi, au urcat pe podiumul eliminării Alexandru, Irina și Catinca. Prima persoană salvată a fost Irina, după care au rămas în suspans Catinca și Alexandru.

Citește și: Moise a izbucnit din nou în lacrimi, după ce a conștientizat că nu o va putea cuceri pe Cristina! Iată cum a reacționat noul concurent la adresa lui Radu și ce s-a întâmplat în Casa iubirii! „Ești cel mai mare fals!”

Văzând ce se întâmplă și cum a ajuns să arate scenariul eliminării, Lorena a început să plângă.

Concurenta se simte vinovată pentru că l-a votat pe Alexandru, dar își asumă decizia. În același timp, Irina nu-și poate stăpâni lacrimile văzându-și băiatul dorit cu un pas în groapa eliminării.

„Chiar dacă nimeni nu a crezut, eu chiar am crezut în cunoașterea noastră, și chiar îi doresc un bărbat așa cum își dorește ea”, a declarat Alexandru.

Citește și: Laurențiu, gest neașteptat la adresa Lorenei! Concurentul a reușit să distrugă un moment frumos pregătit pentru partenera lui! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

După lungi momente de așteptare cu sufletul la gură și lacrimi în ochi, Andreea Mantea a anunțat cine este concurentul eliminat. Este vorba despre Alexandru!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce simte Alexandru după ce a fost eliminat

Eliminarea lui Alexandru a dat startul unor șiroaie lungi de lacrimi în ochii Irinei. Întrebat de Andreea Mantea dacă are să-i transmită ceva Irinei, tot ce a avut Alexandru de spus a fost să nu mai plângă.

Andreea Mantea l-a întrebat, de asemenea, dacă are ceva de spus despre faptul că a fost votat de Lorena.

„Nu. E decizia ei. Eu vreau să le mulțumesc în primul rând celor care m-au acceptat să pășesc în casă, în al doilea rând dumneavoastră, pentru că m-ați ridicat cu fiecare sfat, sunt tare fericit și tare mândru că am făcut parte din acest frumos proiect. Tuturor vreau să le mulțumesc și mă înclin în fața lor”, a declarat Alexandru.

A venit timpul ca Alexandru să-și ia „la revedere” de la colegi.

În tot acest timp, Irina nu și-a putut reveni și a plâns neîncetat.

Văzând-o în această stare, Andreea Mantea a întrebat-o dacă are de gând să se răzbune pentru ce i s-a făcut.

„Nu știu, trebuie să mă odihnesc, să mă gândesc. Mi-a fost foarte drag Alexandru”, a răspuns Irina.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?