Eliminare cu lacrimi și emoții copleșitoare în Casa iubirii! Bianca, Robert și Ionuț au ajuns în pericol de eliminare! „O să mă cert cu el că m-a votat!” Iată cine a părăsit emisiunea, în Gala de duminică, 23 iulie 2023

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 iul 2023, 19:57
Foto(5)

Momente dramatice în Casa iubirii! Bianca, Robert și Ionuț au ajuns în pragul eliminării! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților! „Nu-ți bate joc de fata asta!” Despărțirea de colegii săi a fost dureroasă!

Concurenții din Casa iubirii au avut parte de o Gala presărată cu multe tensiuni și suspans, deoarece Andreea Mantea a anunțat că va există o eliminare. Emoțiile au atins cote maxime în momentul în care cei trei nominalizați spre eliminare au fost chemați în fața celorlalți pentru a aștepta verdictul serii.

Eliminare cu lacrimi și emoții copleșitoare în Casa iubirii! Bianca, Robert și Ionuț au ajuns în pericol de eliminare

În Gala de duminică, 23 iulie 2023, în Casa iubirii a plutit o atmosferă tensionată deoarece subiectul central al ediției a fost relația dintre Robert și Mihaela. Cei doi au ajuns din nou într-un impas, după ce concurenta a mărturisit că nu se simte iubită și apreciată cu adevărat de partenerul ei. Mihaela i-a reproșat lui Robert faptul că nu îi demonstrează că o iubește și că nu o copleșește cu sărutări așa cum ar trebui să procedeze un bărbat care iubește.

În cele din urmă, Andreea Mantea le-a cerut concurenților să facă nominalizări. După ce au votat fiecare concurentul sau concurență spre eliminare, Bianca, Robert și Ionuț au ajuns în pericol de eliminare și au fost chemați în fața tuturor pentru a aștepta verdictul serii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Laurențiu și Lorena, întâlnire cu peripeții în camera roșie! Concurenta i-a cerut explicații lui Laurențiu pentru gestul lui față de Bianca! „Dacă ar trebui să mai fac încă o dată că să văd o reacție aș face-o!”

După câteva minute de suspans, prezentatoarea emisiunii a anunțat că dintre cei trei Bianca este prima care se salvează datorită voturilor de susținere din partea publicului, ulterior Robert a fost cel care și-a auzit numele și a fost poftit să își reia locul în competiție, în vreme ce Ionuț a

fost cel eliminat. Întrebat cum se simte, Ionuț a mărturisit că este încercat de sentimente contradictorii deoarece se simte și trist că se va despărți de colegii săi, dar în același timp este și bucuros că va pleca acasă în sfârșit.

Citește și: Larisa și George, noul cuplu din Casa iubirii! Cei doi îndrăgostiți și-au mărturisit sentimentele reciproc! „Vrei să fii prima mea iubire?” Iată ce surpriză i-a pregătit George iubitei sale

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?